Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Het ultieme festivalaccessoire: een thermoskan speciaal voor bier

Het ultieme festivalaccessoire: een thermoskan speciaal voor bier

Het ultieme festivalaccessoire: een thermoskan speciaal voor bier

Droogshampoo, vochtige doekjes, oordopjes… Allemaal reuzepraktisch en echt onmisbaar, maar wat je natuurlijk vooral nodig hebt op een festival is BIER. Ah, het genot van een lekker koud pilsje terwijl je vooraan staat te beuken bij je favoriete band.

Jammer alleen dat je biertje zo snel op is, zeker als je helemaal vooraan staat. Tegen de tijd dat je bij de bar bent, is het optreden voorbij en zijn al je vrienden al weer door naar het volgende optreden. Sta jij daar met een meter bier en je goeie gedrag.

Oplossing

No more! Het is tijd voor de DrinkTank, een soort thermoskan voor bier. Zo werkt het: je vult de kan met vier (!) liter van je favoriete bier dat jij slim hebt gehaald bij de dichtstbijzijnde supermarkt. De dubbele vacuümwand houdt je bier vervolgens maximaal 24 uur koud.

drinktank

copyright: Visistbend.com

Bovendien komt de DrinkTank met een tapsysteem, waardoor je bier het koolzuur behoudt en je dus niet aan een plat biertje zit te lurken. Dat werkt overigens net zo goed voor de 4 liter prosecco die er ook uitstekend in gaat, als je niet zo’n bierdrinker bent 😉

Wij zijn in ieder geval alvast verkocht! Alleen misschien is de DrinkTank beter voor op de festivalcamping of je eerstvolgende picknick, want wie gaat dat ding in de hele dag sjouwen?

 

Lees ook:

Bron: The Gentelemen’s Garage