Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wat als… we Rik’s veelzeggende laatste woorden in ‘WIDM’ anders moeten interpreteren?

Wat als… we Rik’s veelzeggende laatste woorden in ‘WIDM’ anders moeten interpreteren?

Thuis & wonen
Wat als… we Rik’s veelzeggende laatste woorden in ‘WIDM’ anders moeten interpreteren?

Wie goed heeft opgelet afgelopen zaterdag, hoorde Rik luid en duidelijk zeggen dat Tygo in ieder geval niet de Mol van dit jubileumseizoen is. Maar iedereen weet dat niets is wat het lijkt in ‘Wie is de Mol’… Wat als dat ook geldt voor Rik’s ‘veelzeggende’ laatste woorden?

Tygo wél de mol

We zijn echt niet gek geworden; er zijn meerdere mensen die zich nog niet bij de woorden van Rik neergelegd hebben. Er gaat een theorie rond op Twitter die ook écht niet zo gek klinkt. Zou Tygo dan tóch nog wel de saboteur van dit spannende seizoen kunnen zijn?

Spiegelen

We horen van de Westelaken namelijk duidelijk zeggen “Nikkie, jij bent niet de verliezer. Jeroen, jij bent niet de winnaar. Tygo, jij bent níet de mol.” Zo klaar als een klontje, zóu je denken. Maar ga even terug naar het begin van dit seizoen en het aspect wat ook deze aflevering weer terugkomt: de spiegels.

Andersom

Als je iets in een reflectie ziet, zie je het andersom dan het werkelijk is. Dus wat als deze uitspraak dit jubileumseizoen niet zo letterlijk geïnterpreteerd moet worden, maar juist andersom? In spiegelbeeld dus. Dat zou betekenen dat Tygo wél de Mol is, Jeroen wél de winnaar en Nikkie wél de verliezer. Tel daarbij op dat je ook nog op de acteur kunt stemmen in de app (al is dit wel vaker het geval in de finale), híj de ton met de ‘i’ erop kwijt maakte en de anderen daarvan de schuld gaf.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Verwarrend

Wij raken er helemaal in de war. Het zou in ieder geval geniaal zijn, zéker aangezien de excentrieke Tygo het hele seizoen extreem laag op de verdachtenlijst stond. Tygo zaait op Instagram overigens ook zelf nog de nodige verwarring. Bij een foto van zichzelf in Toscane schrijft hij: “Ik ben niet de mol! Maar misschien wel de jubileum-mol! Haha”.

De tekst gaat verder onder de post.

Lees ook
OMG: ondanks corona tóch al nieuw seizoen ‘Wie is de Mol?’ in aantocht en dít is de startdatum

Regie on point?

Oh, en waarom Peggy er dan uit ligt? Misschien ging ze op het laatste moment tóch voor Nikkie óf wil de regie ons gewoon laten geloven dat ze op Tygo zat. Want ja… niets is wat het lijkt, remember?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee