Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Twitter gaat los: Winston Gerschtanowitz lapt coronamaatregelen aan zijn laars in ‘Miljoenenjacht’

Twitter gaat los: Winston Gerschtanowitz lapt coronamaatregelen aan zijn laars in ‘Miljoenenjacht’

Thuis & wonen
Twitter gaat los: Winston Gerschtanowitz lapt coronamaatregelen aan zijn laars in ‘Miljoenenjacht’

Al maanden moeten we leven met het coronavirus dat om zich heen blijft grijpen, met alle gevolgen van dien. Zo is anderhalve meter afstand onderdeel van het nieuwe normaal en schudden we geen handen meer. Dat die maatregelen inmiddels soms best vergeten kunnen worden, bewijst Winston Gerschtanowitz (43) in de nieuwste aflevering van ‘Miljoenenjacht’. Twitter valt massaal over de actie van de presentator en de reacties stromen dan ook binnen.

Miljoenenjacht

Sinds een paar weken staat de zondagavond weer in het teken van Miljoenenjacht. Na afloop van het koffertjesspel in de studio is het de schone taak aan Winston om de thuiswinnaar te verrassen. Voorheen deed hij dit ín de woonkamer van de gelukkige winnaar, maar wegens het coronavirus heeft Gerschtanowitz dit seizoen een huiskamer op wielen mee. Alles om de maatregelen van het RIVM in acht te nemen. Tóch is de presentator gisteravond de mist ingegaan.

Handen schudden

Op het moment dat Winston aanbelt bij de thuiswinnaars en de deur opengaat, stelt hij zich voor als Winston Gerschtanowitz (en niet Winston Bogarde). Dit doet hij eerst netjes door op afstand te blijven en alleen zijn naam te zeggen, maar uiteindelijk geeft hij de bewoner tóch een hand. “Oh nee, nu geef ik jullie een hand”, corrigeert hij zichzelf meteen. Hoewel het eigenlijk al te laat is, besluit de presentator toch: “Laten we gelijk anderhalve meter afstand houden.”

Meningen verdeeld

Op Twitter stromen de reacties binnen op de actie van Winston. Waar de ene kijker van Miljoenenjacht in shock reageert op het voorval, kan de ander er daarentegen wel om lachen. “Foei!”, schrijft iemand spottend. Sommige fans van het programma vinden zelfs dat andere kijkers niet zo moeten overdrijven. “Was de azijn weer in de actie of zo? Ja, Winston gaf een hand, alleen maar goede bedoeling, even vergeten. Ik heb het zelf ook nog weleens en zelfs na zes/zeven maanden, hoor. En alsof iedereen altijd zo netjes is.”

Lees ook
Kijkers ‘Miljoenenjacht’ gaan stuk wegens verwarring om Winston: ‘Veeg me op’

Winston Bogarde

Een week eerder zorgde Winston’s bezoekje aan de thuiswinnaar vooral voor veel hilariteit op Twitter. Hij werd toen verward met Winston Bogarde, een voormalig profvoetballer. Gerschtanowitz kon wel lachen om het foutje en thuis gierde televisiekijkend Nederland het uit.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws, Twitter | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee