Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Twitter gaat Snapchat achterna!

Twitter gaat Snapchat achterna!

Twitter gaat Snapchat achterna!

Na allerlei updates van Snapchat is het nu de beurt aan Twitter om met een nieuwe functie te komen. Niet bijster origineel, maar wél leuk: vanaf nu kun je ook stickers toevoegen aan je Twitter-foto’s.

Stickerfun
Met deze nieuwe functie komen er honderden emoji’s, accessoires en items die je op de foto’s kunt plakken die je bij je Tweet toevoegt. Deze emoji’s kun je kleiner en groter maken, draaien en overal plakken op de foto waar je maar wilt. Je hoeft je niet in te houden, want je kunt er zoveel gebruiken als je maar wilt. En net als bij Snapchat kun je ook tekeningetjes maken in allerlei kleurtjes.

Copyright: Giphy

Visuele hashtags

Maar dat is nog niet alles. Want de stickers zijn niet alleen leuk als versiersel, maar hebben ook nog een functie! Ze dienen namelijk als visuele hashtags. Wanneer je een sticker op een foto ziet en erop klikt, vind je alle foto’s die in de categorie vallen die bij de gebruikte sticker horen.

Copyright: Giphy

Wat vinden jullie van deze nieuwe update? Wij zijn compleet in de ban van patches en stickers op kleding, maar ook bij onze favoriete apps is losgaan met stickers een leuke manier om je foto’s nét iets persoonlijker te maken. Dus deze update kunnen wij wel waarderen!

Bron: Mashable.com

Lees ook: