Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De uitzending in tweets: ‘heftige aflevering’ van ‘De Luizenmoeder’ houdt kijkers bezig

De uitzending in tweets: ‘heftige aflevering’ van ‘De Luizenmoeder’ houdt kijkers bezig

Thuis & wonen
De uitzending in tweets: ‘heftige aflevering’ van ‘De Luizenmoeder’ houdt kijkers bezig

Afgelopen zondag was het alweer tijd voor de achtste aflevering van ‘De Luizenmoeder’, seizoen 2. Bijna 2,5 miljoen mensen bleven ervoor thuis en waren erg onder de indruk van de uitzending. Er kwamen namelijk heftige onderwerpen aan bod, die volgens de kijkers op een sterke manier werden neergezet.

In de achtste aflevering van De Luizenmoeder stonden de Ramadan en een valse beschuldiging centraal. Zo kwam Anton zijn belofte aan de ouders van Ahmed na en organiseerde de directeur een Ramadanmarkt. Ondertussen werd Volkert erop aangekeken door twee moeders dat hij de broek van Floor naar beneden zou hebben getrokken. Reden voor Hannah om op onderzoek uit te gaan.

Lees ook
#Au: plaatsvervangende schaamte bij kijkers van ‘De Luizenmoeder’ door Nancy

Indrukwekkend

Kijkers zijn onder de indruk van de manier waarop de programmamakers zulke heftige onderwerpen in een aflevering hebben gecombineerd. “Humor afgewisseld met serieuze, beladen onderwerpen”, schrijft iemand. Een ander vindt het heftig om te zien hoe het programma een spiegel voorhoudt en laat zien wat er kan gebeuren als iemand ergens vals van wordt beschuldigd. Lees mee:

De tekst gaat verder onder de tweets.

Anton

Ook konden de kijkers enorm lachen om een uitspraak van Anton. Zo had-ie het namelijk over de ‘Ramadamadoendan’, het woord dat hij introduceerde nadat hij had besloten om de Ramadan en het suikerfeest te combineren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Libelle.nl | Beeld: AVROTROS

Shoppen is altijd een goed idee