Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit vond twitterend Nederland van de eerste uitzending van ‘GTST Classics’

Dit vond twitterend Nederland van de eerste uitzending van ‘GTST Classics’

Dit vond twitterend Nederland van de eerste uitzending van ‘GTST Classics’

Voor de diehard fans van GTST brengt de cliffhanger altijd een dubbel gevoel met zich mee. Enerzijds kijk je er ontzéttend naar uit, want: spannend; anderzijds val je in het zwarte gat van de zomerstop. Maar dit keer hoef je de geliefde personages uit Meerdijk niet te missen, en maak je een trip down memory lane met afleveringen uit de oude doos met ‘GTST Classics’.

Lees ook: Lekker lijstje met GTST-logica: alle bizarre bruiloftsrampen op een rij

Vrijdag – abonnees van Videoland al op donderdag – konden we eindelijk de cliffhanger van GTST zien, en daarmee was het maandagavond tijd voor de allereerste uitzending van ‘GTST Classics’. Deze zomer kun je iedere doordeweekse avond rond de klok van 20.00 uur genieten van een sensationele aflevering van vroeger die wordt ingeleid door personages die zelf in de betreffende uitzending te zien waren.

Laura en Linda

Maandag werd de allereerste aflevering van GTST ooit uitgezonden, waarin Linda Dekker (gespeeld door Babette van Veen) en Laura Selmhorst (vertolkt door Jette van der Meij) voor het eerst te zien waren. Zij waren dan ook degenen die de schone taak hadden om de aflevering in te leiden.

Nostalgie

De eerste uitzending van ‘GTST Classics’ zorgde voor een hoop nostalgie bij twitterend Nederland, vooral bij de mensen die de soapserie al vanaf het eerste minuut volgen óf hebben gevolgd maar nu al een tijdje niet meer kijken. Lees mee:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: GTST