Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Binnenkort op tv: Temptation Island komt met nieuw format

Binnenkort op tv: Temptation Island komt met nieuw format

Thuis & wonen
Binnenkort op tv: Temptation Island komt met nieuw format

Het leek er heel even op dat een nieuw seizoen Temptation Island (VIPS) zo aan onze neus voorbij zou gaan. Totdat er gisteravond op RTL Boulevard groot nieuws bekendgemaakt werd: Temptation Island komt namelijk met een spin-off, genaamd: Temptation Island: Love or Leave.

In een ander jasje gestoken

De sensatiemaker van het jaar is voor de spin-off in een iets ander jasje gestoken en het zal er dan ook anders aan toegaan dan dat je in de normale editie gewend bent. In plaats van dat er een blik aan verleid(st)ers wordt opengetrokken en stelletjes hun relatie op de proef stellen door alle verleiding uit de weg te gaan, lijkt Temptation Island: Love or Leave meer op de Amerikaanse variant van het populaire tv-programma.

Serieuze relatie

In Temptation Island: Love or Leave luidt de grote vraag namelijk niet of de kandidaten de verleiding kunnen weerstaan, maar komen ze naar het zonnige Italië om erachter te komen of ze op dit moment wel met de juiste persoon samen zijn. Daarnaast zijn de verleid(st)ers er niet op uit om relaties kapot te maken en te scoren, maar zitten ook zij in de villa om op zoek te gaan naar ware liefde.

Diepere connectie

Waar de kandidaten normaal gesproken dan ook een boekwerk aan regels meekrijgen, geven de koppels elkaar bij deze spin-off juist de vrijheid om te zien of ze daadwerkelijk elkaars liefde van hun leven zijn. De dates zullen daarom ook veel meer diepgang hebben, zodat de kandidaten de kans krijgen om een diepere connectie aan te gaan, en ze aan het einde van de rit de juiste beslissing kunnen maken.

Lees ook
Huilen: makers ‘Expeditie Robinson’ en ‘Temptation Island’ bevestigen slecht nieuws voor alle fans

Presentatieduo

Waar hij samen met Yolanthe Cabau al de presentatie voor zich nam in Temptation Island VIPS, is Kaj Gorgels ook voor deze editie weer van de partij. Toch heeft hij dit keer een andere presentatrice naast zich, namelijk niemand minder dan goede vriendin Monica Geuze. “Dit is een droom die uitkomt. Ik volg al jaren alle edities van Temptation Island en nu mag ik dit nieuwe seizoen met mijn beste vriend presenteren”, vertelt de vlogster.

Opnames

Op beide Instagram-accounts is te zien dat het presentatieduo op dit moment al in Italië zit voor de opnames. We zitten momenteel in Italië voor opnames en alles ziet er zó mooi en romantisch uit. Ik heb er enorm veel zin in”, aldus Monica. Ook Kaj kan niet wachten tot het programma begint en het op Videoland te zien is. “Dit is er ook eentje voor in de boeken, omdat het een totaal nieuw concept is.”

Temptation Island: Love or Leave is vanaf november exclusief op Videoland te zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, Temptation Island: Love or Leave

Shoppen is altijd een goed idee