Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Turkse pizza

Turkse pizza

Thuis & wonen
Turkse pizza

Sofie heeft een snelle en simpele versie gemaakt van Turkse pizza. Gewoon met wraps en vervolgens lekker gevuld met onder andere ijsbergsla, komkommer en knoflooksaus. 

TTurksepizza

Dit heb je nodig:

Recept voor circa 6 pizza’s
Tijd: 20 min.

Budgetkosten: 2,85 voor 2 personen

150 gram (lams of runder)gehakt
6-8 eetlepels tomatensaus
1,5 theelepel peterselie
1/4 theelepel cayennepeper
1 ui
halve paprika
5/6 wraps
1 theelepel paprikapoeder
ijsbergsla, komkommer, tomaat, knoflooksaus

Zo maak je het:

Snipper het uitje en snijd het teentje knoflook en de paprika fijn. Giet een scheutje olie in een pan en bak het uitje met de knoflook en paprika aan. Voeg na circa 2 minuten het gehakt toe en bak het gehakt rul. Voeg vervolgens de tomatensaus en de kruiden toe. Meng alles goed door elkaar en laat het geheel circa 5 minuten “pruttelen”. Snijd ondertussen de komkommer en tomaat in plakjes. Verwarm een wrap 10 seconden in de magnetron en beleg de wrap vervolgens met een eetlepels van de saus, wat ijsbergsla, komkommer, tomaat en knoflooksaus. Eet smakelijk!

 

 

sopie_150pxEet smakelijk!

Sofie

 

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie.

 

 

Shoppen is altijd een goed idee