Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Tuinfeest organiseren doe je zo

Tuinfeest organiseren doe je zo

Tuinfeest organiseren doe je zo

Wil je deze zomer een feestje geven? Hou de weersvoorspellingen in de gaten en verplaats het festijn naar buiten! 

Tuinfeest organiseren

Flair verzamelde een aantal handige tips om, zonder al te veel stress, een gezellig tuinfeest te organiseren. Pen en papier bij de hand? De tips op een rijtje:

Plastic

Kies voor plastic borden en bestek, in plaats van het mooie servies erbij te pakken. Dan is het ook nog leuk als iedereen weer naar huis is. Dág stapels afwas!

Opscheppen

Nodig je vrienden uit en vraag of ze allemaal iets lekkers te eten mee willen nemen. Dat bespaart je een hele hoop tijd in de keuken. Zet vervolgens al het lekkers op één plek, zodat mensen zelf kunnen opscheppen.

Sfeermakers

Een leuke sfeermaker wat betreft het aankleden van het tuinfeest, zijn deze waxinelichtjes in (jam)potjes. Wikkel er een kleurrijk lint of touwtje omheen, et voilà. Simpel en leuk.

Op de grond

Vraag aan vrienden of ze kussens en kleden willen meenemen. Gooi last minute de kleden op de grond, de kussentjes er op en klaas is Kees.

Eierdoosje

Haal je voor het feest de barbecue tevoorschijn? Een handige tip om het vuur aan te maken: pak een leeg eierdoosje, leg er een beetje houtskool in en steek het eierdoosje aan. De barbecue aanmaken wordt zo een eitje!

Muziek

Oops, muziek vergeten? Open Spotify op je laptop of telefoon en zoek naar een playlist voor bij het tuinfeest. Zoek bijvoorbeeld op afspeellijsten onder de naam ’gardenparty’.

 

Succes! Heb jij nog een goede tip?

Lees ook: Zo maak je het bbq rooster schoon!