Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > True-crime docu’s helemaal jouw ding? Dan moét je ‘The Confession Tapes’ zien

True-crime docu’s helemaal jouw ding? Dan moét je ‘The Confession Tapes’ zien

True-crime docu’s helemaal jouw ding? Dan moét je ‘The Confession Tapes’ zien

Heel Netflix al uitgespeeld? We feel you. Gelukkig komt de streamingdienst precies op het goede moment met een tweede deel van ‘The Confession Tapes’. Een must-see voor fans van true-crime documentaires.

De titel onthult het al een beetje: heel deze reeks draait om mensen die een moord bekennen. Maar betekent dat ook meteen dat ze het gedaan hebben? Zoals je misschien al gezien hebt in When They See Us, is dat zeker niet altijd het geval.

Onschuldig

Want ook hier zet de politie de verdachten vaak uren onder druk om een bekentenis te ontlokken. Erg maar waar: vaak blijkt het nog te lukken ook. Deze documentaire volgt dan ook mensen die onschuldig beweren te zijn ondanks dat ze hebben toegegeven het gedaan te hebben. Zenuwslopend en daarom kneitergoed. Denk Making a Murderer 2.0.

Lees ook
Bende gij een wout? Nieuwe details over tweede seizoen Netflix-serie ‘Undercover’

Seizoen 2

De echte fans weten natuurlijk allang dat de serie het kijken waard is en hebben het vorige seizoen waarschijnlijk dan ook in één ruk uitgekeken. Goed nieuws: het tweede deel staat nu ook op de streamingdienst. Heb je het nog niet gezien? Dan heb je meteen heel wat materiaal om te bingewatchen. Grote kans dat je na een aflevering al niet meer kunt stoppen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: iStock