Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Een zaak om tot de bodem te bingen: déze nieuwe true crime-docu op Netflix móet je zien

Een zaak om tot de bodem te bingen: déze nieuwe true crime-docu op Netflix móet je zien

Thuis & wonen
Een zaak om tot de bodem te bingen: déze nieuwe true crime-docu op Netflix móet je zien

Verslind jij true crime-documentaires? Dan heeft Netflix weer een fijn exemplaar voor je in aantocht. Volgende week verschijnt ‘American Murder: The Family Next Door’, een bloedstollende moordmysterie en één van de meest verontrustende Amerikaanse moordzaken van de afgelopen jaren.

Huiveringwekkend scenario

De spanning stijgt in de trailer direct naar grote hoogte. Het is eerst shot is dat van een bewakingscamera bij het huis van de Amerikaanse Shanann Watts. We zien Shanann thuiskomen en op de achtergrond een witte auto de oprit afrijden. Tegelijkertijd luisteren we naar een 911-telefoontje van haar vriend en de eigenaresse van de witte auto. Nadat zij haar ’s nachts thuis heeft afgezet, krijgt ze de volgende dag geen reactie op haar berichtjes en telefoontjes. Ze maakt zich zorgen en dat blijkt helaas terecht.

Happy family, of toch niet?

Shanann blijkt verdwenen, evenals haar twee kinderen. Een mysterie dat een extreem creepy wending neemt wanneer de man van Shanann, die ze zelf in een video omschrijft als ‘het beste wat haar ooit overkwam’, plots in beeld komt als verdachte. Ineens komt er een heel groot geheim van het gezin aan het licht.

Lees ook
Gegrepen door Maddie McCann’s verdwijning? Dan is deze true crime-serie een ware must watch

Nagelbijten

“Aan de hand van de onbewerkte, eerstehands beelden onderzoekt deze documentaire de verdwijning van Shannan Watts en haar kinderen en de gruwelijkheden die daarop volgden”, zo omschrijft Netflix de documentaire zelf. Klinkt als iets waar je voor thuis wil blijven, toch? Vanaf 30 september staat American Murder: The Family Next Door op Netflix, dus laat maar komen die donkere dagen. Linea recta op je watchlist, dus.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee