Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Trucje: zo geeft je lipstick nooit meer af op glazen

Trucje: zo geeft je lipstick nooit meer af op glazen

Trucje: zo geeft je lipstick nooit meer af op glazen

Je kent het wel: je gaat even gezellig borrelen, hapje erbij, 10 drankjes later en… al jouw lipstick is verdwenen. Nooooo… Hoe kan dat toch? En beter, hoe kun je dat voorkomen? 

Wanneer je even goed naar je gebruikte glazen kijkt, zie je al snel waar al jouw lipstick is gebleven. De afdrukken van jouw lippen bevinden zich op ieder glas. Zie je de barjongen al boos kijken? Terecht… dit goedje afwassen is geen pretje.

Hoe kun je dit voorkomen? 

Er is een heel simpel trucje om te voorkomen dat je lippen aan de rand van je glas blijven plakken. Maak de rand van je glas een beetje nat. Dit doe je door het te bevochtigen met je vinger of even (SUBTIEL) te likken aan het glas. Wanneer het vochtig is, zullen je droge lippen niet blijven plakken en dus ook geen afdruk achterlaten.

Op deze manier blijft je lipstick ook de hele avond zitten. Zo hoef je jezelf niet continu af te zonderen op de toiletten om je lipstick bij te werken. Wat ook helpt is een nadat je lipstick hebt aangebracht, een poederlaagje erover te doen en dan opnieuw lipstick aan te brengen. Op deze manier blijft het ook langer zitten en hoef je minder bij te werken.

Lees ook: