Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > TREND: Poseren tijdens de ‘Mannequin Challenge’

TREND: Poseren tijdens de ‘Mannequin Challenge’

TREND: Poseren tijdens de ‘Mannequin Challenge’

Wie nog niet gehoord heeft van de ‘Mannequin Challenge’ heeft de laatste weken waarschijnlijk onder een steen geleefd. Overal ter wereld worden er bedrijven en studio’s stilgezet en wordt de poseersituatie op beeld gezet. Hoe spectaculairder, hoe beter! Wij zetten alvast de beste filmpjes voor jullie op een rijtje.  

Na de Ice Bucket Challenge en de Cinnamon Challenge heeft internet een nieuwe hype gecreëerd, namelijk de Mannequin Challenge. Het fenomeen kan zich overal ter wereld voordoen en het enige dat je nodig hebt is een groep mensen en een camera. In de filmpjes zie je die mensen stokstijf staan, waardoor het lijkt alsof de tijd is stilgezet. Daarna plaats je er een leuke beat onder en lijkt het alsof de personen zijn getransformeerd in levende mannequins.

Het fenomeen is gestart op een middelbare school in het Amerikaanse Jacksonville, maar is intussen behoorlijk groot geworden. Zo deden onder meer Beyoncé, de New York Giants, Ellen Degeneres en James Corden al een poging om de beste video te creëren. Zelfs Hillary Clinton gebruikte de hype om mensen enkele dagen geleden op te roepen om te stemmen.

Wij zetten de pogingen hieronder even op een rijtje.

James Corden in de Late Late Show

Ellen Degeneres

New York Giants

Hillary Clinton

Lees ook: