Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > TREND: Ananas is de nieuwe pompoen bij Halloween!

TREND: Ananas is de nieuwe pompoen bij Halloween!

TREND: Ananas is de nieuwe pompoen bij Halloween!

Een ananas is misschien niet het eerste dat in je opkomt als je op zoek bent naar leuke decoratie-ideeën voor Halloween, maar daar komt nu verandering in. Het fruit is een tropisch alternatief voor de traditionele pompoen en zelfs nog een tikkeltje griezeliger. Nog niet overtuigd? Het internet brengt je zéker op andere gedachten.

My kinda Halloween. 🎃 #ineedabeach #love #strongissexy #fitness #fitgirl #jackolantern #halloween #summer #happiness

Een foto die is geplaatst door elisa renee (@erenee3) op

Door hun stekelige buitenkant zijn je opties vrij beperkt, maar een driehoekige neus en ogen werken prima. Onderstaande Youtube-video toont je alvast hoe het moet. Zodra je de top hebt afgesneden, raadt de tutorial je aan om met een ananassnijder de binnenkant uit te hollen. Daarna neem je een mes om de ogen en neus te maken en plaats je een theelichtje in de ananas.

Jammer genoeg blijft de ananasversie niet zo lang staan als de pompoen, maar het zoete aroma van de ananas geurt heerlijk. En als de ananastrend je deze Halloween heeft aangezet tot experimenteren, probeer dan ook de pepertrend eens.

Made an adorable, delicious dinner tonight with @stephanierose003 🎃😊#stuffedpeppers #jackolantern #sogood #pinterestnotsofail

Een foto die is geplaatst door Libby O’Connor (@libby_oconnor) op

Lees ook:

Bron: Cosmopolitan