Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > “Tranen in mijn ogen”

“Tranen in mijn ogen”

“Tranen in mijn ogen”

We kennen Tess Milne (26) vooral als het meisje dat sterren van de duikplank naar beneden zagen springen. Maar achteraf was dat ‘shinen’ bij zo’n opgepoetste liveshow niets voor haar. Tess vertelt deze week in Flair over wat wel bij haar past. 

TessMilne

“De dankbaarheid die je voelt als mensen je helpen, daar heb ik echt iets van geleerd. We leven in een wereld die steeds angstiger wordt voor alles en iedereen en daardoor verliezen we onze openheid. Terwijl ik gek genoeg in de landen die in onze ogen een beetje eng zijn, het hartelijkst werd ontvangen – juist door de arme mensen. Een oud vrouwtje in Sevilla gaf mij en mede presentatoren Simon en Jayjay ’s ochtends een broodje, terwijl ze zelf amper te eten had. Tranen in mijn ogen. Het laat zien hoe ik zelf zou willen zijn. Zo race ik voorbij lifters omdat ik denk: zijn jullie wel te vertrouwen? Maar waarom denk ik dat? Het zou juist mooi zijn als we niet zo snel zouden oordelen, maar zouden openstaan voor elkaar, ook voor ‘rare’ mensen. Ik houd van een beetje reuring. Soms vind ik dat zelf ook wel lastig. Na die zes weken in het buitenland dacht ik ineens: ik moet echt even de perfecte vrouw zijn voor mijn vriend. Normáál doen. Na een week stortte ik compleet in. De muren kwamen op mij af. Ik wilde in een boom klimmen of iets anders geks doen. Gisteravond werd ik ook overvallen door zo’n gevoel: ik moest schrijven en dat lukt niet, waarop ik dacht ik ga in het Vondelpark wandelen. En dan expres niet op de paden, want dat is niet spannend.’

Wat doen de ervaringen verder met Tess en wat gaat ze doen? Zoekt ze het randje op of wordt ze juist rustig? Wat wil zij verder met haar leven en carrière? Antwoord hierop en nog veel meer vragen lees je deze week in Flair 44, vanaf 22 oktober in de winkel.