Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zien: dit is de bloedstollende (!) trailer van ‘Nieuwe Buren’ seizoen 4

Zien: dit is de bloedstollende (!) trailer van ‘Nieuwe Buren’ seizoen 4

Thuis & wonen
Zien: dit is de bloedstollende (!) trailer van ‘Nieuwe Buren’ seizoen 4

Goed nieuws voor de fans van ‘Nieuwe Buren’! Over precies een maand kunnen we ons opmaken voor een reeks gloednieuwe afleveringen, die in één keer op Videoland zullen verschijnen. En om het aftellen nóg leuker te maken, is er nu een trailer gelanceerd.

In het vierde seizoen van Nieuwe Buren is te zien hoe Eva (Bracha van Doesburgh) met haar ‘dochter’ Roosje naar Sardinië vlucht. Ze doet haar uiterste best om uit handen van de autoriteiten te blijven, en wordt door haar buren – Olivier (Benja Bruijning) en Victoria (Anna Drijver) – geholpen om een nieuw leven op te bouwen op het eiland. Helaas blijkt Eva’s nieuwe verblijfplaats minder veilig dan gehoopt en duurt het niet lang tot Peter (Daan Schuurmans) op zoek gaat naar de twee. Ondertussen zien we hoe Kik (Kay Greidanus) en Sophie (Sarah Chronis) de Zonnewijk intrekken.

Nieuwe castleden

Traditiegetrouw zien we in Nieuwe Buren koppels terug die in het echte leven ook een setje vormen. Zo maken Benja Bruijning – van wie we aan het eind van seizoen 3 al een glimp mochten opvangen – en Anna Drijver samen hun opwachting. Ook Sarah Chronis en haar vriend spelen dit seizoen mee.

Lees ook
Déze nieuwe Nederlandse serie á la ‘Penoza’ en ‘Nieuwe Buren’ móet je zien

Bingen, maar

Omdat uit cijfers van Videoland is gebleken dat de vorige seizoenen werden verslonden door de fans, heeft de streamingsdienst nu besloten om alle afleveringen van het nieuwe seizoen in één keer online te gooien. Dit gebeurt op vrijdag 10 mei, wat betekent dat je het hele weekend vrij kunt houden om te bingewatchen. Yay! Bekijk hieronder alvast de trailer:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl, Telegraaf | Beeld: RTL

Shoppen is altijd een goed idee