Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nieuwe maand, nieuwe ‘GTST’-trailer: mei belooft héél spannend te worden in Meerdijk

Nieuwe maand, nieuwe ‘GTST’-trailer: mei belooft héél spannend te worden in Meerdijk

Nieuwe maand, nieuwe ‘GTST’-trailer: mei belooft héél spannend te worden in Meerdijk

Een nieuwe maand is aangebroken en dat betekent dat we onze borst weer nat mogen maken voor een kersverse reeks ‘GTST’-afleveringen. En als we de trailer mogen geloven, gaat er weer een héle hoop spannende dingen gebeuren in Meerdijk.

Let op, spoilers!

De maand mei staat garant voor meer slechte dan goede tijden. Tenminste, als we op de eerste beelden van het nieuwe soapvoer af gaan. Anton en Shanti die wakker worden in een huis dat in lichterlaaie staat, Ludo die Billy de Palma zoent en Rik die beschuldigd wordt van seksuele intimidatie… Zo. Veel. Vragen.

Lees ook
Spoiler alert! Vertrekt déze ‘GTST’-hunk binnenkort uit Meerdijk?

Kimberly

Naast alle spannende gebeurtenissen is te zien dat Kimberly Sanders, het nichtje van Ludo, inderdaad weer terug is in het soapdorp. Zou ze dit keer blijven? Ook zien we een nieuwe Sanders in de trailer, namelijk de zoon van Nick en Charlie. Vincent Visser, de Brugklas-acteur die in de huid kruipt van Valentijn, zal dus niet alleen te zien zijn in de extra verhaallijn op Instagram, maar óók zijn opwachting maken in de reguliere uitzendingen van GTST.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: GTST