Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Heftig: Halloween vieren in een pretpark zal nooit meer hetzelfde zijn door ‘Hell fest’

Heftig: Halloween vieren in een pretpark zal nooit meer hetzelfde zijn door ‘Hell fest’

Heftig: Halloween vieren in een pretpark zal nooit meer hetzelfde zijn door ‘Hell fest’

Ben jij niet vies van een beetje griezelen en kijk jij ieder jaar weer uit naar Halloween om de stuipen op het lijf te worden gejaagd? Als je een beetje bang aangelegd bent, durf je het na komende 31 oktober in elk geval niet meer in een pretpark te vieren. Wacht maar tot je de trailer van ‘Hell fest’ ziet…

Lees ook: De grootste nachtmerrie uit je jeugd komt terug: tv-serie van Chucky in de maak

Als je met Halloween weleens in een pretpark bent geweest, weet je hoe het eraan toegaat; heb je de feestdag er nog nooit doorgebracht, dan kun je je er vast een voorstelling maken. Het wemelt er van de acteurs die er maar met één doel rondlopen: de bezoekers kippenvel bezorgen.

Echte moordenaar

In ‘Hell fest’ gaat het er hetzelfde aan toe, maar met één klein verschilletje: er loopt namelijk een echte moordenaar rond die het gemunt heeft op het groepje hoofdrolspelers. Niemand lijkt hen te geloven, en veilig blijven blijkt dan ook knap lastig als iedereen om hen heen eruit ziet als een seriemoordenaar.

Naar verwachting draait de film in oktober in de Nederlandse bioscoop; hieronder zie je alvast de trailer. Durf jij het aan?

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl | Beeld: still uit video