Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Door de trailer van ‘Hairspray Live’ met Ariana Grande begin je spontaan te dansen

Door de trailer van ‘Hairspray Live’ met Ariana Grande begin je spontaan te dansen

Door de trailer van ‘Hairspray Live’ met Ariana Grande begin je spontaan te dansen

Herinneren jullie je nog de film Hairspray met acteurs Zac Efron en John Travolta in de hoofdrol? Waarschijnlijk wel, want het verhaal was gewoon super herkenbaar én het deed ons dromen van een eigen musicalcarrière. Voor de fans van de film hebben wij nu goed nieuws, want begin december komt er een live-uitvoering van de musicalfilm op NBC Live. En deze keer staan zangeressen Ariana Grande en Jennifer Hudson in de spotlight!

De trailer ziet er alvast veelbelovend uit en geeft ons een eerste blik op de acteurs die meespelen in de live-versie. Zo zien we Ariana Grande als Penny Pingleton, de beste vriendin van Tracy Turnblad. Het is een beetje vreemd om de zangeres te zien zonder haar hoge paardenstaart, maar de sixties look, inclusief groen glitterjurkje, staat haar beeldig. De hoofdrol gaat deze keer naar de tot nu toe onbekende Maddie Baillo, maar ze lijkt alvast de perfecte persoon voor de rol.

De meest besproken rol in de film was natuurlijk die van Edna, de zwaarlijvige moeder van Tracy, waarvoor acteur John Travolta zich dagelijks liet omtoveren tot vrouw. In de live-versie wordt de rol opnieuw vertolkt door een man, namelijk door acteur Harvey Fierstein, maar zijn stem ligt wel veel lager dan die van Travolta. Wij zijn alvast benieuwd naar het resultaat.

Lees ook: