Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zien: dít is de eerste trailer van de film ‘Harry & Meghan: Escaping the Palace’

Zien: dít is de eerste trailer van de film ‘Harry & Meghan: Escaping the Palace’

Zien: dít is de eerste trailer van de film ‘Harry & Meghan: Escaping the Palace’

Begin 2020 maakten Meghan Markle (39) en prins Harry (36) bekend een stapje terug te doen als leden van het Britse koningshuis. Iets meer dan een jaar later schoof het stel aan bij talkshowkoningin Oprah Winfrey (67), voor een twee uur durend interview over ‘hun waarheid’ over het vertrek. Hierin deden de twee heel wat heftige onthullingen, die binnenkort ook in een film te zien zullen zijn. Voor iedereen die nu al benieuwd is, is er goed nieuws. De trailer van ‘Harry & Meghan: Escaping the Palace’ is namelijk hier.

Harry & Meghan: Escaping the Palace

Dat het vertrek van Harry en Meghan uit het Britse koningshuis nogal wat stof heeft doen opwaaien, is nog zacht uitgedrukt. Genoeg reden voor Lifetime, een Amerikaanse producent en tv-zender, om er een film over te maken. Om fans alvast lekker te maken, is inmiddels de eerste trailer gedeeld.

Trailer

In de film Harry & Meghan: Escaping the Palace wordt het verhaal verteld over de stap terug van het koppel binnen het Britse koningshuis. In de trailer is onder meer te zien hoe de prins, die vertolkt wordt door acteur Jordan Dean, belooft zijn vrouw te beschermen tegen de agressieve media. Als kijkers de trailer mogen geloven, laat de film zien dat “niet alle sprookjes een goede afloop hebben”, zo luidt de tekst in het voorproefje.

Lees ook
Britse royals feliciteren Harry en Meghan met dochtertje, geen cadeaus voor kersverse ouders

Derde film

Het is niet de eerste keer dat de Amerikaanse tv-producent een film maakt over het leven van de voormalige Suits-actrice en haar man. In 2018 kwam Lifetime al met de film Harry and Meghan: A Royal Romance. Slechts een jaar later kwam er al een vervolg, namelijk Harry and Meghan: Becoming Royal.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lifetime TV (@lifetimetv)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lifetime TV (@lifetimetv)

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram