Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Model met een missie: Doutzen zet zich in voor schone stranden

Model met een missie: Doutzen zet zich in voor schone stranden

Model met een missie: Doutzen zet zich in voor schone stranden

Topmodel en Hollands trots Doutzen Kroes zet zich deze zomer in voor schone Wadden en stranden. “Het Waddengebied is voor mij heel speciaal,” aldus de blondine.

Campagne
De Friezin is ambassadrice van de nieuwe Rivella-campagne. Dit frisdrankmerk sponsort Stichting De Noordzee en zorgt daarmee voor het schoonmaken van de stranden op de vijf Waddeneilanden deze zomer.

Steentje bijdragen
Het model laat weten de Wadden graag schoon te willen houden, aangezien ze het een uniek stukje natuur vindt. Ze draagt dan ook graag haar steentje bij. “Ik neem altijd een plastic zakje mee naar het strand en dan raap ik dingetjes op die ik tegenkom. Dat heb ik van huis uit meegekregen. Ik vind het eigenlijk heel mooi om dat mijn kinderen ook mee te geven,” zegt ze.

Toekomst
Als kind kwam het topmodel al vaak op Terschelling, wat haar favoriete Waddeneiland is. Ze had er haar allereerste vakantiebaantje. Ze hoopt dat haar kinderen Phyllon en Myllena Mae er in de toekomst net zoveel van kunnen genieten als zij. “Ik voel me hier thuis door de vele vakanties die ik hier vroeger heb doorgebracht. Ze staan voor mij voor vrijheid en ook voor genieten van ongerepte natuur.”

Bron: Telegraaf

Lees ook: