Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 29

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 29

Thuis & wonen
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 29

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. BZV’s Steffi en Roel vieren 1-jarig jubileum met héél leuk nieuws

Maandag was het precies een jaar geleden dat de hengstenboerin haar liefde uitsprak en de twee zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. Sterker nog, het stel heeft romantisch nieuws!

2. Prachtig nieuws! Monique Smit bevallen van tweede kindje

Vorige week werden Monique Smit en haar geliefde Martijn de trotse ouders van hun tweede zoon. De zangeres maakte het heuglijke nieuws bekend met een prachtige foto op Instagram, waarbij ze meteen de naam van haar kersverse spruit deelde.

3. Marieke Elsinga krijgt ‘mooiste cadeau ooit’ van Mattie: ‘Ik moet ervan huilen’

12 juli 2019 is een dag om nooit te vergeten voor Marieke Elsinga. Niet alleen mocht ze 33 kaarsjes uitblazen, óók heeft ze naar eigen zeggen “het mooiste cadeau ooit” gekregen van niemand minder dan haar geliefde ‘Qmusic’-collega Mattie Valk.

4. Wendy van Dijk: ‘Ik voelde me even heel eenzaam en verdrietig’

“Ik heb goed afscheid genomen, maar eenmaal thuis voelde ik me even heel eenzaam en verdrietig”, aldus de presentatrice. Even de paniek: ben ik niet te vroeg weggegaan?”

5. Bedgeheimen: ‘Sommige vrienden hebben ons al in actie gezien op feestjes’

Michelle en Aaron zijn twee jaar samen en doen in Flair een boekje open over hun wilde seksleven. “Geen enkel toilet of verlaten hoekje, kamer of steeg is veilig voor ons. Zien we een kans om te vrijen, dan gaan we ervoor.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee