Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 15

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 15

Thuis & wonen
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 15

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Oelala: GTST’s Erik de Vogel en Caroline de Bruijn deelt wel héél intieme zwembadfoto

Het stel heeft een foto geplaatst van een van hun reizen voor hun programma Romancing around the globe. Hierop is te zien hoe Erik en Caroline zich in elkaar verstrengeld in het zwembad bevinden. “Wat een pikante kiek!”, reageert hun GTST-collega Ferry Doedens.

2. Waylon heeft al een zoon en zó ziet de 16-jarige jongen eruit

Eind november maakten Bibi Breijman (27) en Waylon (38) bekend de trotse ouders te zijn geworden van de kleine Teddy. Voor de vlogger is het haar eerste kindje, maar de zanger heeft al een 16-jarige zoon uit een eerdere relatie.

3. Janke verloor haar man bij een vergismoord en blogt voor Flair over rouw en verlies

Flair heeft er weer een nieuwe blogger bij: Janke Verhagen (36), die haar vriend – en de vader van hun zoon – heeft verloren bij een vergismoord. Al snel na die heftige gebeurtenis realiseerde ze zich dat ze twee keuzes kon maken. Óf met gesloten gordijnen de wereld aan haar voorbij laten gaan, óf ervoor zorgen dat ze het leven weer leuk ging vinden. Ze koos voor het laatste. In dit artikel vertelt ze het verhaal én licht ze alvast een tipje van de sluier op wat betreft haar komende blogs.

4. Column Miljuschka: ‘Op mijn 11e is m’n vader vertrokken – het fameuze pakje sigaretten’

Miljuschka Witzenhausen (33) doet in haar column voor Flair een boekje open over de relatie met haar vader. “Gek genoeg praat ik altijd over hem alsof hij is overleden. Zo voelt het ergens ook.”

5. Emotionele Monique Westenberg: ‘Ik slaap slecht en kan aan niks anders denken’

Monique Westenberg zit al dagen met een brok in haar keel. Ze deelt haar verdriet met al haar volgers. “Ik ben al dagen van slag”, schrijft ze.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.
Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee