Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wa-ter-tan-den! Tony’s Chocolonely heeft weer een nieuwe smaak gelanceerd en die wíl je proeven

Wa-ter-tan-den! Tony’s Chocolonely heeft weer een nieuwe smaak gelanceerd en die wíl je proeven

Wa-ter-tan-den! Tony’s Chocolonely heeft weer een nieuwe smaak gelanceerd en die wíl je proeven

De zomer is ver te zoeken en op een grijze dag als deze krijgen we spontaan zin om de hele dag op de bank te kruipen met een kop thee én natuurlijk wat lekkers. Laat dat laatste maar aan Tony’s Chocolonely over, want het fairtrademerk heeft weer een nieuwe smaak gelanceerd. En daar wil je niet alleen van smullen op een grauwe dag als vandaag, maar óók als de zon straks wél weer doorbreekt.

Nieuwe smaak Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely weet iedere keer weer te verrassen met de meest originele smaakcombinaties en da’s ook ditmaal weer zo. En wacht maar tot je hoort waar ze nu weer mee op de proppen komen, want daarvoor wil je meteen een sprintje trekken naar de supermarkt.

Wit Blauwe Bes Wafel

Inmiddels traditiegetrouw heeft Tony’s Chocolonely een nieuwe estafettereep op de markt gebracht, deze keer in de smaak Wit Blauwe Bes Wafel. De romige witte reep is gevuld met frisse blauwe bessen en een chunky wafel. Loopt het water je al in de mond?

Stokje overgenomen

Helaas moet een oude smaak plaatsmaken voor de nieuwe chocoladereep; het is immers niet voor niets een estafettereep. Wit Kandijkoek Kers gaat de schappen uit, maar gelukkig blijft de smaak Melk Rozijn Hazelnoot nog wél tot het einde van het jaar in de winkel liggen. Dat betekent dus dat er twee estafetterepen naast elkaar liggen, samen met alle klassieke smaken van Tony’s. Het kiezen wordt je dus níet bepaald makkelijk gemaakt.

Lees ook
Lekker én mooi: zo maak je feestelijke aardbeien in een chocoladejasje

Wie, wat, waar?

Waar je moet zijn om de nieuwe estafettereep te scoren? De smaak Wit Blauwe Bes Wafel vind je vanaf nu bij Albert Heijn, Jumbo en bij de meeste andere supermarkten. Uiteraard is-ie ook verkrijgbaar in de Tony’s Stores in de Beurs van Berlage en in het Westerpark in Amsterdam, maar óók in de webshop van het fairtrademerk. Smullen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Tony’s Chocolonely, Instagram