Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Lichtpuntje in tijden van corona: Tony’s Chocolonely lanceert nieuwe smaak (en die ligt nú al in de winkel)

Lichtpuntje in tijden van corona: Tony’s Chocolonely lanceert nieuwe smaak (en die ligt nú al in de winkel)

Lichtpuntje in tijden van corona: Tony’s Chocolonely lanceert nieuwe smaak (en die ligt nú al in de winkel)

Sommige dingen gaan gelukkig ook in tijden van de coronacrisis gewoon door. Zo komt Tony’s Chocolonely weer met een nieuwe estafettereep, die naast de limited edition *kwijl* melk pecan karamel crunch komt te liggen. En het beste van alles is dat je er nú al voor naar de winkel kunt rennen.

Nieuwe smaak Tony’s Chocolonely

Ieder halfjaar komt Tony’s Chocolonely met een nieuwe smaak op de proppen en nu is het eindelijk weer zover. Na de overheerlijke melkreep komt het fairtrademerk dit keer met een witte variant, uiteraard met een verrassende twist. De nieuwe estafettereep die nu in het snoepschap te vinden is, is – houd je vast – wit kandijkoek kers. Lees: romige chocolade, knapperige kandijkoek en de zoete, fruitige smaak van kersen. Yum!

Stokje doorgegeven

Met de komst van de nieuwe estafettereep verdwijnt de andere witte topper van Tony’s Chocolonely, citroen maanzaad crumble, helaas uit de supermarktschappen. Van de melk pecan karamel crunch kunnen we gelukkig nog even genieten; deze reep is nog tot het najaar verkrijgbaar.

Lees ook
Zo maak je een verrassende maar verrukkelijke chocoladetaart met avocado

Happy vibes

Tony’s Chocolonely’s wit kandijkoek kers is te koop bij de meeste supermarkten – dus niet zoals zijn voorgangers alleen bij Albert Heijn en de shop van het fairtrademerk zelf. Oh, én hij ligt er dus al. Alleen maar goed nieuws!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: Tony’s Chocolonely, Instagram