Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Sprintje naar de supermarkt: er ligt weer een nieuwe smaak van Tony’s Chocolonely in de schappen (#kwijl)

Sprintje naar de supermarkt: er ligt weer een nieuwe smaak van Tony’s Chocolonely in de schappen (#kwijl)

Thuis & wonen
Sprintje naar de supermarkt: er ligt weer een nieuwe smaak van Tony’s Chocolonely in de schappen (#kwijl)

Lukt het jou (bijna) nooit om de supermarkt te verlaten zónder een reep Tony’s Chocolonely in je boodschappentas? Met zo’n breed scala aan fantastische smaken snappen we dat helemaal. Aan dat assortiment voegt zich weer een nieuwe toe, al betekent dat helaas ook dat we afscheid moeten nemen van een van de geliefde repen.

Nieuwe smaak Tony’s Chocolonely

Van melk karamel zeezout tot puur pecan kokos en wit framboos knettersuiker: de smaken van Tony’s Chocolonely zijn eindeloos en het is dan ook iedere keer weer lastig kiezen. Om het nóg moeilijker (maar ook lekkerder) te maken, komt het fairtrademerk met een nieuwe lekkernij. Maak kennis met de estafettereep: melk rozijn hazelnoot. Daar loopt het water toch van in je mond?

Afscheid van andere reep

Zoals ieder halfjaar brengt Tony’s een nieuwe estafettereep uit, die het stokje overneemt van de vorige smaak. Welke reep plaats moet maken voor de melk rozijn hazelnoot? Met pijn in ons hart moeten we mededelen dat de melk pecan crunch uit de schappen gaat verdwijnen. De wit kandijkoek kers blijft nog tot het voorjaar in ons midden.

Lees ook
Welcome to heaven: hier vind je een heuse Tony’s Chocolonely Chocolate Bar

Hiér kun je ‘m scoren

Vanaf begin september is de melk rozijn hazelnoot, zoals alle estafetterepen, te vinden bij de Albert Heijn. Je herkent ‘m aan de tweekleurige wikkel. Geen Appie om de hoek? Geen zorgen, want later dit najaar ligt-ie ook bij de meeste andere supermarkten. Daarnaast kun je ‘m natuurlijk ook vinden in de online chocoshop van Tony’s én in de fysieke winkels in Amsterdam. Extra leuk: wist je dat je daar ook je eigen reep kunt samenstellen? Als zoetekauw een must om te doen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Daar istie hoor, ‘n échte klassieker, de nieuwe Estafettereep melk rozijn hazelnoot! Dat wordt ‘n potje ouderwets genieten met deze romige melkreep vol met crunchy hazelnoten en rozijnen. Die wil je proeven! De cacaobonen én hazelnoten in deze reep zijn volledig traceerbaar. Met iedere hap die je neemt, doe je dus mee met onze missie: samen 100% slaafvrij de norm maken in chocolade.⁣⁣ ⁣ Kleine noot: de melk rozijn hazelnoot neemt ’t stokkie over van de vorige smaak, de melk pecan crunch (meh..). De wit kandijkoek kers blijft nog tot ’t voorjaar in ons midden (pfieuw!).⁣⁣ ⁣ Je vindt de nieuwe Estafettereep vanaf nu bij Albert Heijn, in de Tony’s Stores en natuurlijk online in onze chocoshop (link in bio!). Later dit najaar ligt ‘ie ook bij de meeste andere supermarkten. Sprintje naar de winkel voordat ‘ie het stokje weer doorgeeft aan ‘n nieuwe smaak!

Een bericht gedeeld door Tony’s Chocolonely NL (@tonyschocolonely_nl) op

Bron & beeld: Tony’s Chocolonely

Shoppen is altijd een goed idee