Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Is het einde van ‘Flikken Maastricht’ in zicht? Angela Schijf komt met het verlossende woord

Is het einde van ‘Flikken Maastricht’ in zicht? Angela Schijf komt met het verlossende woord

Thuis & wonen
Is het einde van ‘Flikken Maastricht’ in zicht? Angela Schijf komt met het verlossende woord

We zijn dol op Angela Schijf in haar relatief nieuwe serie ‘Meisje van Plezier’ (kom maar door met dat derde seizoen). Maar we zouden het ook jammer vinden als nieuwe klussen het pronkstuk op haar cv in de weg zou komen te staan, Flikken Maastricht. Komt er nog wel een nieuw seizoen voor de razendpopulaire crimeserie? Angela herself geeft vandaag het verlossende antwoord.

Seizoen vijftien

Fans kunnen opgelucht ademhalen, Flikken Maastricht gaat door. Angela, die samen met Victor Reinier (rechercheur Flowis Wolfs) als sinds dag één de hoofdrol vertolkt, laat donderdag weten dat de serie verlengd is voor een vijftiende seizoen. De veertiende reeks is momenteel te zien op televisie.

‘Houdt het dan nooit op?’

The Flikken-story continues“, schrijft ‘rechercheur Eva van Dongen’ op Instagram. “Deze herfst mogen we het vijftiende seizoen opnemen van onze serie. Houdt het dan nooit op?” Het lijkt er inderdaad op alsof dat nog even gaat duren, fans krijgen geen genoeg van de zenuwslopend spannende actieserie. Flikken Maastricht is sinds 2007 te zien en wordt uitgezonden door AVROTROS. In 2016 verscheen er een spin-off van de serie met een nieuwe cast: Flikken Rotterdam. Ook daar zijn inmiddels al vier seizoenen van uitgezonden.

Lees ook
GTST-gerucht: keert Angela Schijf terug naar soapdorp Meerdijk?

Meer Angela op de buis

Angela zit momenteel lekker in de aankondigingen. Half februari maakte ze bekend dat ze begonnen is met de opnames voor een nieuwe reeks van Meisje van Plezier, waarvan het tweede seizoen wekelijks te zien is op RTL4. “Ik ga het helemaal anders doen. Meisje van plezier seizoen drie in de maak”, schrijft de ster van de serie bij een foto waarop ze te zien is met een blonde pruik, die ze draagt voor haar rol als escortdame Nadine. Zin in!

‘Flikken Maastricht’ zie je iedere vrijdagavond om 20.35 uur op NPO1, op RTL4 is ‘Meisje van Plezier’ iedere zondag om 21.45 uur te zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee