Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > To follow: Deze 5 reisaccounts voorzien jouw Instagram feed van een tropisch tintje!

To follow: Deze 5 reisaccounts voorzien jouw Instagram feed van een tropisch tintje!

To follow: Deze 5 reisaccounts voorzien jouw Instagram feed van een tropisch tintje!

Zit je momenteel op kantoor, maar dwalen jouw gedachten steeds af naar een tropische bestemming vol palmbomen en hagelwitte stranden? En dat terwijl jouw eerstvolgende vakantie nog erg lang op zich laat wachten? Doe jezelf dan een lol en verrijk je Instagram feed door onderstaande reizigers van de wereld te volgen.

Wanderlust
Want blij, dat word je van deze wanderlust opwekkende accounts zeker wel. De meest prachtige plaatjes, verzameld van over heel de wereld. Denk aan een knalblauwe zee, bloemenvelden die niet lijken te eindigen, vergezichten met ondergaande zon, en de mooiste outfits tegen ongelofelijke berglandschappen gefotografeerd. En die pracht en praal komt zomaar voorbij op je telefoon, waardoor je Instagram feed een opkikker krijgt.

Hotspots verzamelen
Het volgen van reisaccounts is een geweldige manier om allerlei hotspots te verzamelen – van Nederland tot New York en van Brazilië tot IJsland. Daarnaast geeft het je inspiratie om eens een andere vakantie te boeken dan je normaal gesproken doet. Door te scrollen door de verzameling aan prachtige kiekjes krijg je haast het gevoel alsof je zelf een globe trotter bent.

@Tuulavintage
Jessica Stein reist de hele wereld rond en doet dat in de meest waanzinnige outfits. Op haar Instagram account deelt ze de mooiste foto’s, en die zijn vaak voorzien met inspirerende boodschap.

 

@mercipourlaadresse
Dit Instagramaccount is de allereerste City Guide op Instagram, waar je zelf foto’s op kunt delen. Door de hashtag #mpa_mag te gebruiken bij jouw genomen foto van een hotspot op reis, kan die zomaar belanden op de Instagrampagina. Zo word je een echt MPA reporter. Een origineel initiatief, met de bijzondere en originele foto’s.

 

@collagavintage

De Spaanse schone Sara Escudero reist voor haar blog de hele wereld rond met haar persoonlijke fotograaf, die ook nog eens haar boyfriend is. De mooiste foto’s komen voorbij, van allerlei prachtige zonnige bestemmingen. En dat alles gecombineerd met de laatste modetrends!

View this post on Instagram

???? #biarritz #ootd #collageontheroad

A post shared by ??Sara (@collagevintage) on

@muradosmann
Een account met meer dan 4 miljoen volgers, is dit bijzondere Instagramaccount van executive producer Murad Osmann. Hij maakt prachtige foto’s, allemaal voorzien van de hashtag #followmeto, waarop zijn vriendin zijn hand vasthoudt op de mooiste plekken van de wereld. Origineel, romantisch en prachtig om te zien!

@passionpassport
Dit reisaccount is een verzameling van foto’s van allerlei reizigers, storytellers en creatievelingen. Het doel? Jou ook de kriebels geven om je koffer te pakken en op reis te gaan. Professionele foto’s, indrukwekkende vergezichten en unieke plekjes tref je door de #passionpasport te gebruiken, en diezelfde hashtag gebruik je ook als je een kansje wilt maken op een plekje in de indrukwekkende galerij.

 

Lees ook: