Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Miljoenen olijfbomen & schattige schildpadden: hier wil je heen

Miljoenen olijfbomen & schattige schildpadden: hier wil je heen

Miljoenen olijfbomen & schattige schildpadden: hier wil je heen

Nog geen vakantie geboekt én er wel aan toe? Een last minute boeken staat garant voor een instant shot energie. Margreet en Arno gaan naar Zakynthos. Van indrukwekkende stranden en een kleurrijk binnenland tot wijngaarden en miljoenen olijfbomen: Flair geeft tips!

Flair samen met TUI

Het TUI SBS Lastminute Love Team maakt vanuit www.toeaantui.nl vier happy en soms wat minder happy couples blij met een Last Minute vakantie. Margreet en Arnold zijn het derde stel en mogen naar Zakynthos.

Het verhaal van Margreet en Arnold
Door de hectiek van alledag kan voldoende aandacht voor je partner er weleens bij inschieten. Op vakantie kun je het drukke leven van je afschudden, ontstressen en je volledig op elkaar richten.

Margreet: Tien jaar geleden is mijn man Arnold begonnen aan de pabo. Door de onverwachte komst van een tweeling was hij gedwongen te stoppen. Een jaar geleden deed zich opnieuw de kans voor. Die greep hij met beide handen aan. Maar naast de zorg voor vier kinderen en zijn fulltimebaan in het speciaal onderwijs als stagebegeleider, is het best zwaar om twee keer in de week ’s avonds naar school te gaan én natuurlijk te studeren. Dus ik zou hem graag verrassen met een welverdiende Last Minute vakantie.”

En zo krijg jij er ook zin in:

1. Waar het schip strandt
Ooit een foto gezien van een scheepswrak dat op een wit strand ligt, omgeven door kalkstenen kliffen en de helderblauwe zee? Het wrak ligt op Navagio Beach en kun je alleen bereiken per (excursie)boot. Met de haren in de wind genieten van de zon. Vakantie ten top.

2. Gemoedelijke dorpjes
In hoofdstad Zakynthos-stad kun je lekker slenteren, winkelen en genieten van een verkoelende zomercocktail. Ga je buiten de gebaande paden, dan ontdek je bijvoorbeeld de traditionele steegjes van Orthonies. Het dorp is in de originele Zakynthos-stijl gebouwd en ligt tussen de groene olijven- en druivengaarden. Wat een uitzicht!

3. Spectaculaire kustlijn
Een van de populairste attracties van Zakynthos zijn de Blauwe Grotten. Vanaf Aghios Nikolaos, een vissersdorp in het noordoosten van Zakynthos, kun je er met bootjes naartoe. De weerkaatsing van het licht op het water geeft een bijzondere, blauwe gloed.

The Blue Caves in Zakynthos (Greece)

4. Schildpadden spotten
Rondom het eiland leeft de caretta caretta-schildpad. Er zijn op Zakynthos verschillende mogelijkheden om deze dieren te spotten. Je kunt een tour boeken, maar het is ook mogelijk om op eigen houtje verschillende stranden te bezoeken.

En dit is de reactie van Arno..

Toe aan TUI
Ook zo toe aan zo’n vakantie? Door jouw leukste/mooiste/grappigste vakantieherinnering met ons te delen en te vertellen met wie jij een nieuwe vakantieherinnering wilt maken, maak je kans op een Last Minute vakantie van TUI! Ga naar www.toeaantui.nl en doe mee.