Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Tips om een kale muur op te fleuren

Tips om een kale muur op te fleuren

Tips om een kale muur op te fleuren

Heb je een kale muur in huis, die je graag onder handen wilt nemen? Flair verzamelde een aantal leuke ideeën om je kale muur mee op te fleuren!

Clipboards

Je weet wel, van die houten plankjes met een metalen klemmetje aan de bovenkant. Om een A4-tje aan vast te maken. Meestal worden clipboards gebruikt op de werkvloer, maar ze zijn ook heel decoratief voor aan de muur! Doe er een kaart of foto of quote in en hang ’m op als fotolijst.

Lijsten

Een muur vol lijstjes in allerlei soorten kleuren en maten, staat vaak erg mooi. Het geeft een speels effect op de muur en is ook leuk om te doen in kleinere ruimtes, zoals de trap of gang.

Kleden

Wist je dat je een kleed ook aan de muur kunt hangen? Dit brengt extra warmte, textuur en kleur in een kamer en wordt een prachtig kleed meer een kunstwerk.

Kubussen

Meestal kiezen we voor een plank, maar probeer een een kubus! Deze vierkanten kastjes zijn perfect om items in uit te stallen. Door de omlijsting krijgen items in een kubus meer aandacht. Het zijn echte eye-catchers!

Borden

Het klinkt misschien een beetje ouderwets, maar nog steeds is het een leuke manier op je muur op te fleuren: hang borden op! Zo creëer je eenvoudig een leuke muurdecoratie. Ga voor drie bordjes, of twintig… Wat jij het mooiste vindt!

 

Lees ook: