Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Een kind kan de was doen! TikTok-hack showt hoe je super snel kleding kan ophangen

Een kind kan de was doen! TikTok-hack showt hoe je super snel kleding kan ophangen

Een kind kan de was doen! TikTok-hack showt hoe je super snel kleding kan ophangen

TikTok heeft ons al een paar gouden tips opgeleverd. Ook nu popt er weer een super handige life-hack op. Dit maal gaat het over kledinghangers. Sta jij ook altijd te stoeien met T-shirts en truien die je netjes op een kledinghanger wil hangen, lees dan vooral even verder.

Kleding snel ophangen

Voortaan ga jij enorm veel tijd besparen na het wassen. Kleding ophangen is met deze hack binnen no-time gepiept. Nooit meer hoef je kledingstuk per kledingstuk op te bergen want met deze tip hang je T-shirts en blouses allemaal achter elkaar op.

Net zoals in de grote winkels

TikTokker @mommaneedsahobby deelde een video op TikTok die viral ging. Blijkbaar heeft ze het niet zelf bedacht want ze laat weten dat dit ook de manier is waarop winkelpersoneel de kleding snel ophangen in de rekken. In het filmpje is te zien hoe ze een aantal kledingstukken zoals truien en T-shirts om haar arm slaat en de kledinghangers stuk voor stuk, gemakkelijk en snel in de kledingstukken laat glijden.

@mommaneedsahobbyHow do you hang your shirts? #lifehacks #hangingshirts #over30 #adulting♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath

Langzame uitleg

We geven toe, het ziet er heel smooth uit. Maar ook moet je niet met je ogen knipperen want dan is de tip al voorbij. Daarom nam ze speciaal voor alle geïnteresseerden een langzame versie op. Daarin legt ze rustig uit dat je de kledingstukken door het gat waar je hoofd ingaat en pakt dan een hangertje. Die pak je met dezelfde arm als het shirt vast bij de haak en schuift de hanger dan gemakkelijk door het kledingstuk. Zo blijf je nooit meer haken achter mouwen en knoopjes. Zoals we al zeiden: een kind kan de was doen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

@mommaneedsahobbyReply to @marriinnaakiwi the slowed down tutorial you all asked for! #viral #laundryhacks #retailhacks♬ original sound – carol11larson

Bron: Libelle | Beeld: Gettyimages