Je bent hier: Home > Thuis > Tijd om een trip naar Parijs te boeken: Disneyland krijgt een nieuwe attractie

Tijd om een trip naar Parijs te boeken: Disneyland krijgt een nieuwe attractie

Thuis
Tijd om een trip naar Parijs te boeken: Disneyland krijgt een nieuwe attractie

Stiekem word je er nooit te oud voor: een tripje naar Disneyland Parijs. Het sprookjesachtige park is en blijft een magische plek waar jong én oud kan genieten van de leukste attracties. En we hebben goed nieuws voor je, want er komt een nieuwe attractie bij.

Lees ook: YES: het kijken naar Disney-films is goed voor je gezondheid

Tijdens een bijeenkomst in Japan verklapte de voorzitter van Walt Disney Parks & Resorts het heuglijke nieuws dat Disneyland Parijs binnenkort een attractie rijker is. Deze zal draaien om de superhelden van Marvel, denk hierbij aan bijvoorbeeld Spiderman, Iron Man en Captain America.

Minpuntje

Er is een minpuntje aan dit fijne Disneynieuws, namelijk dat er een andere attractie plaats moet maken voor de nieuwe. Als de supersnelle achtbaan Rock ‘n’ Roller Coaster Starring Aerosmith bovenaan jouw lijstje staat, zal je moeten opschieten; deze wordt namelijk volledig omgebouwd tot de superheldenattractie.

Wanneer?

Helaas houdt Disneyland de lippen nog stijf op elkaar wat betreft de precieze datum wanneer de nieuwe attractie opengaat. Ook weten we nog niet hoe de attractie eruit gaat zien, maare, we zijn heel benieuwd!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron: The Sun, Buzzfeed | Beeld: iStock