Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zíek spannend: déze zenuwslopende thriller laat zien dat ‘moederliefde’ niet altijd een zegen is…

Zíek spannend: déze zenuwslopende thriller laat zien dat ‘moederliefde’ niet altijd een zegen is…

Thuis & wonen
Zíek spannend: déze zenuwslopende thriller laat zien dat ‘moederliefde’ niet altijd een zegen is…

De liefde van een moeder voor een dochter is voor altijd, wordt vaak gezegd. Hoe mooi dat ook klinkt, soms is het meer en vloek dan een zegen. Zéker in het geval van Chloe in de gloednieuwe thriller ‘RUN’, waarin niemand minder dan Golden Globe en Emmy-winnaar Sarah Paulson haar moeder speelt.

Queen of kippenvel

De film – die eigenlijk al 8 mei had moeten verschijnen, maar werd uitgesteld vanwege het coronavirus – is geregisseerd door Aneesh Chaganty, die in 2018 debuteerde met het spannende Searching. Met in de hoofdrol Sarah Paulson, dé grote ster uit de American Horror Story– en Crime Story-reeksen, hebben we honderd procent vertrouwen in wat we te zien gaan krijgen.

Lieve mama(ntelzorger)

Wie zich aan de trailer waagt, ziet op het eerste gezicht niets dan liefde, zorg en aandacht van moeder Diane voor Chloe, gespeeld door Kiera Allen. Chloe zit in een rolstoel en wordt ogenschijnlijk perfect behandeld door haar moeder, die zorgt voor gezonde voeding, de juiste medicijnen, aanpassingen in huis voor een zo makkelijk mogelijk leven en hulp bij het doen van alle oefeningen die Chloe moet doen.

Pure horror

Maar dan komt Chloe, die weinig contact heeft met de buitenwereld en door haar moeder in afzondering is opgevoed, tot een ontdekking waarvan je nekharen recht overeind gaan staan… Want handelt ze wel in haar belang? Is ze eigenlijk wel zo ziek als het lijkt? Is het… eigenlijk wel haar moeder? Het plot van de film wordt nog omhuld door mysterie en dus hebben we geen idee waar het op uit zal draaien. Duidelijk is wel dat dit een film is waarbij je op het puntje van je stoel zal zitten. Nu. Al. Kippenvel.

Lees ook
Nostalgie! Serie van horrorfilm ‘I Know What You Did Last Summer’ uit 1997 in de maak

Hulu

RUN verschijnt op 20 november op streamingsdienst Hulu. Da’s niet direct te zien in ons kikkerlandje, maar aangezien zowel Videoland als Netflix goede banden lijkt te hebben met de dienst, hebben we goede hoop over niet al te lange tijd ook te kunnen gaan zitten voor deze nagelbijter van een film. Bekijk de trailer in onderstaande video.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

👀   The second trailer is almost here… #RunFilm

Een bericht gedeeld door Sarah Paulson (@mssarahcatharinepaulson) op

Bron: EntertainmentHoek | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee