Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Lief: Winnaar The Voice Senior vraagt vriendin ten huwelijk tijdens finale

Lief: Winnaar The Voice Senior vraagt vriendin ten huwelijk tijdens finale

Lief: Winnaar The Voice Senior vraagt vriendin ten huwelijk tijdens finale

Vrijdagavond was de finale van het vierde seizoen van The Voice Senior. Phil Bee – die eigenlijk Philippe Bastiaans heet – was de gelukkige winnaar. Na de finale, deed de The Voice Senior-winnaar wel iets heel bijzonders, hij stal de harten van het publiek en vroeg zijn vriendin daar ten huwelijk. 

The Voice Senior winnaar

Het was een bijzondere finale van The Voice Senior vrijdagavond. Zanger Phil Bee won, na de meeste stemmen te krijgen van alle acht finalisten, de titel The Voice Senior 2021. Na zijn overwinning gaf hij het publiek en zijn vriendin Jacqueline een hele grote verrassing. Hij vroeg haar ten huwelijk – en ze zei ja!

Het idee

Phil werd gecoacht door Frans Bauer en heel toepasselijk zong hij in de finale het liedje: ‘When a man loves a woman’. Aan NU.nl vertelt Bee dat hij gaandeweg het idee kreeg om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Hij dacht namelijk in het begin niet dat hij kans zou maken, maar toen hij naar de volgende rondes blééf gaan, kwam hij op het romantische idee. “Wat is nou een mooier moment om mijn vriendin ten huwelijk te vragen dan na het winnen van de finale?”, vertelde hij.

Niet rusten

Maar, Phil is nu niet van plan op zijn lauweren te rusten nu de winst van de RTL-show op zak is. In het AD vertelt de 62-jarige blueszanger zaterdag dat hij nu zo snel mogelijk wil doorbreken en landelijke bekendheid wil vergaren. Jarenlang stuurde Phil Bee zijn cd’s naar radiostations en grote boekers in de hoop op een doorbraak. Maar omdat blues in Nederland toch vaak als een niche wordt gezien, eindigde zijn muziek hooguit in een bluesprogramma. “Om moedeloos van te worden”, vertelde hij in de krant.

Lees ook
Dromen komen uit voor Glennis Grace: zangeres is nieuwe coach bij ‘The Voice of Holland’

Doorbraak dichterbij dan ooit

Met het winnen van The Voice Senior lijkt zijn grote doorbraak nu dichterbij dan ooit. Phils eerste grote optreden is geboekt en nu is hij klaar voor meer. “Op 24 november sta ik met mijn band in Tivoli. Echt te gek! Ik wil de komende tijd veel gaan optreden, mijn nieuwe single promoten en zo hard gaan knallen dat mensen zich mij volgend jaar nog herinneren. Als ik te lang wacht is The Masked Singer of de volgende Voice alweer op tv. Mijn momentum is nú.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl, ANP | Beeld: Brunopress, Instagram