Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wéér ruzie en zelfs een ‘knokpartij’ tussen ‘The Voice’- coaches? RTL én Ali B reageren op geruchten

Wéér ruzie en zelfs een ‘knokpartij’ tussen ‘The Voice’- coaches? RTL én Ali B reageren op geruchten

Thuis & wonen
Wéér ruzie en zelfs een ‘knokpartij’ tussen ‘The Voice’- coaches? RTL én Ali B reageren op geruchten

Dat de gemoederen in ‘The Voice of Holland’ soms flink kunnen oplopen, is inmiddels geen verrassing meer. In het vorige seizoen botste het – op z’n zachtst gezegd – immers flink tussen Anouk (45) en Lil’ Kleine (26), en leek het tijdens de huidige blind auditions heel even op dat het uit de hand zou lopen tussen de zangeres en nieuwkomer Jan Smit (35). Voor de rest lijken de coaches vooral met elkaar te kunnen lachen, maar niets blijkt minder waar. Althans, als we Albert Verlinde (59) mogen geloven. Volgens de presentator zou er een slaande ruzie ontstaan zijn tussen Ali B (39) en Waylon (40), met zelfs ‘een knokpartij’ tot gevolg. Inmiddels hebben zowel RTL als de rapper gereageerd op het gerucht.

Wéér bonje in ‘The Voice’?

In Shownieuws heeft Albert een boekje opengedaan over de vermeende ruzie tussen Ali B en Waylon. Hij zegt in eerste instantie ook niet te geloven dat het uit de hand zou zijn gelopen tussen beiden, maar van meerdere bronnen gehoord te hebben dat er een “daadwerkelijke knokpartij” heeft plaatsgevonden tussen de coaches van The Voice of Holland. “Ze waren bezig met de opnames. Blijkbaar stond er op het podium een echt ‘typische Jan Smit-kandidaat’. En die kwam bij Ali B terecht. Waylon vond dat hij bij Jan Smit moest zijn en vroeg aan Ali waarom hij koos voor die jongen. Maar die vraag viel blijkbaar verkeerd bij de rapper.”

Slechte adem

In de pauze zou het volgens Verlinde pas echt uit de hand zijn gelopen tussen beide mannen. “Waylon is al op het toilet en Ali B komt aanlopen. En daar flipt hij helemaal. ‘Wat ben je aan het doen? Dit is hoe ik werk en dat begrijp je niet!’ Blijkbaar komt Ali heel dicht bij Waylon staan en de zanger maakt dan de opmerking ‘ik ruik je slechte adem’. Dat kan nog een grapje zijn, maar zo wordt het door Ali niet geïnterpreteerd. Toen zijn ze in het herentoilet met elkaar op de vuist gegaan en daar hebben mensen tussen moeten komen.”

‘Écht gebeurd’

Waar de andere bekende gezichten aan de tafel van Shownieuws vol ongeloof reageren op het verhaal van Albert, blijft hij volhouden dat het “echt” gebeurd is. Wel vertelt hij erachteraan dat de ruzie uiteindelijk is bijgelegd. “Het is uitgesproken, maar het blijft een ontzettend heftig verhaal”, voegt Verlinde toe. Fans van het programma hoeven volgens hem dan ook niet bang te zijn dat er twijfel bestaat of Waylon en Ali nog wel samen in de studio willen zijn. Hij geeft de coaches van The Voice of Holland wel nog één ding mee: “Fanatisme is leuk, maar dat houdt op als je elkaar aanvalt, dus niet meer doen. Dan blijft het spel leuk en het programma ook.”

Grote onzin

Inmiddels hebben zowel RTL als Ali B een reactie gegeven op het gerucht dat Albert de wereld in heeft geholpen. De zender noemt het “grote onzin” en snappen niet waar Verlinde dit verhaal vandaan haalt. “De coaches van The Voice of Holland hebben weleens een stevige discussie met elkaar, ze hoeven het niet altijd eens te zijn. Dat houdt het ook interessant voor de kijker”, stelt een woordvoerder. “Maar het is pertinent onwaar dat Ali en Waylon met elkaar op de vuist zijn gegaan.”

Lees ook
Hilarische backstage beelden van Chantal Janzen bij ‘The Voice’ uitgelekt

Leugens

Ali heeft middels een post op Instagram gereageerd op het nieuws. Hij lijkt zich daarbij aan te sluiten bij de reactie van RTL. De rapper deelt namelijk een foto waarop te zien is hoe hij en Waylon elkaar omhelzen. “Geloof de leugens niet”, schrijft hij erbij. Waylon heeft (nog) niet gereageerd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)

Bron: Story.nl, ANP | Beeld: RTL, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee