Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nóg meer mindfuck en mysterie om naar uit te kijken: vierde seizoen van ‘The Sinner’ in de maak

Nóg meer mindfuck en mysterie om naar uit te kijken: vierde seizoen van ‘The Sinner’ in de maak

Nóg meer mindfuck en mysterie om naar uit te kijken: vierde seizoen van ‘The Sinner’ in de maak

De derde reeks van ‘The Sinner’ is nog niet op Netflix verschenen (bíjna!), of er is alweer iets nieuws om naar uit te kijken. Na het succes van de eerste twee verhaallijnen kón het ook bijna niet uitblijven. Waar we het over hebben? Er is naast een derde ook een vierde seizoen in aantocht!

‘The Sinner’ seizoen 4

De zender USA Network heeft maandagavond het geweldige nieuws bekendgemaakt over The Sinner. Veel weten we er helaas nog niet over, behalve dat hoofdrolspeler Bill Pullman wederom te zien zal zijn als detective Harry Ambrose. Wie naast hem te zien zijn, is nog niet bekend. Het seizoen moet ergens volgend jaar op de buis komen.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Seizoen 3 ‘The Sinner’

Voordat het vierde seizoen verschijnt, hebben we nog de derde reeks van The Sinner – die bíjna op Netflix staat – tegoed. Ook in dit seizoen van de populaire serie draait het allemaal weer om detective Harry Ambrose (Bill Pullman) die zich stort op een mysterieuze zaak. Een andere grote rol is weggelegd voor de aantrekkelijke Matt Bomer (Magic Mike, American Horror Story). Hij kruipt in de huid van Jamie, een gewaardeerd burger van de gemeenschap met een smetteloze reputatie.

Auto-ongeluk

Ambrose onderzoekt een auto-ongeluk in de regio New York, waarbij wederom niets is wat het lijkt. Hij ontdekt namelijk al gauw dat er meer aan de hand is en zijn onderzoek leidt al gauw naar Jamie. Waar het eerst een hele normale man lijkt, blijkt al snel dat hij ook zo zijn demonen uit het verleden met zich meedraagt. Als schoolvriend Nick (Chris Messina) ineens op de stoep staat, dreigen al zijn duistere geheimen uit te komen.

Lees ook
Aftellen kan beginnen: op déze datum (bijna!) kunnen we seizoen 3 van ‘The Sinner’ bingen

Nominaties

The Sinner debuteerde in 2017 en was eigenlijk bedoeld als miniserie. Jessica Biel, te zien in het eerste seizoen en uitvoerend producent van de serie, werd genomineerd voor een Emmy Award. Ook werd de eerste reeks genomineerd voor twee Golden Globe Awards. De twee seizoenen die erna volgden, vertelden weer een ander rond verhaal. In Nederland is de serie te zien op Netflix.

Bekijk hieronder de trailer van seizoen 3:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: still, Instagram