Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers van ‘The Passion’ onder de indruk van ‘knapste Judas ooit’

Kijkers van ‘The Passion’ onder de indruk van ‘knapste Judas ooit’

Thuis & wonen
Kijkers van ‘The Passion’ onder de indruk van ‘knapste Judas ooit’

Traditiegetrouw was het op Witte Donderdag weer tijd voor ‘The Passion’. Het evenement vond dit jaar plaats in Dordrecht, waarbij zo’n 20.000 mensen aanwezig waren. Ook kon er weer live meegekeken worden op televisie. Tijdens het spektakel bleef het dan ook niet stil op Twitter en de berichten gingen over één acteur in het bijzonder.

The Passion draaide dit jaar om de toenemende eenzaamheid in Nederland. Met het thema ‘Je bent niet alleen’ wilden de organisatoren KRO-NCRV en de EO dan ook de nadruk leggen op meer aandacht voor elkaar. De verteller van het verhaal was Martijn Krabbé, verder zagen we onder meer Edwin Jonker (als Jezus), Edsilia Rombley (als Maria), Porgy Franssen (als Pilatus), Paul Sinha (als Petrus) en Lucas Hamming (als Judas) schitteren.

Judas

Vooral die laatste ster kon rekenen op veel lovende woorden van de kijkers. De singer-songwriter kroop in de huid van Judas, waar twitteraars hun ogen niet vanaf konden houden. “Jemig, wat een lekker ding”, luidt een van de vele reacties.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Niet de enige

Lucas Hamming was niet de enige die de hemel in werd geprezen. Ook de andere acteurs konden rekenen op een lading complimenten.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
Huh? Deze ‘Heel Holland Bakt’-deelnemer speelt een rol in ‘The Passion’

‘Mooiste ooit’

The Passion werd dit jaar met 2,3 miljoen kijkers dan misschien minder goed bekeken dan vorig jaar (toen trok de live-uitzending ruim 3,1 miljoen kijkers), deze editie werd wél meermaals bestempeld als de “mooiste ooit”.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle, Twitter | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee