Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Twitter gaat los: fans ‘The Masked Singer’ zijn er (nú al) van overtuigd dat déze BN’er Vuurwerk is

Twitter gaat los: fans ‘The Masked Singer’ zijn er (nú al) van overtuigd dat déze BN’er Vuurwerk is

Twitter gaat los: fans ‘The Masked Singer’ zijn er (nú al) van overtuigd dat déze BN’er Vuurwerk is

Nu er geen feestjes op de planning staan met Oud & Nieuw, kijken we reikhalzend uit naar de special van ‘The Masked Singer’ die op 31 december wordt uitgezonden. Vijf bekende Nederlanders hebben zich hiervoor in een prachtig pak gehesen en het wordt weer gissen wie de man of vrouw in het kostuum is. Het duurt dan misschien nog een paar dagen tot de show op televisie verschijnt, maar het raden kan nú al beginnen. Er is namelijk een geluidsfragment opgedoken van Vuurwerk en fans van het programma denken te weten wie het is.

Special ‘The Masked Singer’

Na het succes van het tweede seizoen van The Masked Singer, waarbij de finale door bijna 4 miljoen (!) mensen werd bekeken, komt het programma op oudjaarsdag met een bijzondere special. Anders dan het reguliere seizoen krijgen fans al aan het einde van de uitzending álle bekende gezichten in de vijf pakken – Vuurwerk, Sneeuwpop, Oliebol, Klok en Champagnefles – te zien.

Vuurwerk

In aanloop naar de special van The Masked Singer is aan RTL Boulevard de eer om alvast wat voorproefjes te delen van de show. In de uitzending van zondagavond werden de eerste beelden onthuld en kregen kijkers een stukje van het optreden van Vuurwerk te zien.

Grote verrassing

Hoewel juryleden Carlo Boszhard en Buddy Vedder al weten welke BN’ers er in de pakken zitten, moeten zij tot in ieder geval oudjaarsdag hun lippen stijf op elkaar houden. Wel laten ze weten dat het een grote verrassing is. “Het wordt een moeilijke puzzel, maar zodra dat masker af gaat: oef!”, aldus Buddy. Aan de desk bij RTL Boulevard werd gisteren al druk gespeculeerd, maar ook op Twitter ging het na het zien van de beelden los.

De tekst gaat verder onder de video.

Lees ook
Ka-ching! Zo duur zijn de pakken van The Masked Singer

Namen BN’ers

Op social media stromen de reacties op de beelden van The Masked Singer binnen. Kijkers denken namelijk nu al te weten wie Vuurwerk is. De naam van Edsilia Rombley passeert vaak de revue, maar worden ook Jamai en Jody Bernal worden als verdachten genoemd. Wie er uiteindelijk in het pak zit is nog even afwachten. Doordat alle kandidaten nu al gelijk worden onthuld, is de constructie van het programma wel wat anders. Naast de individuele optredens moeten de kandidaten ook duetten zingen, waarna er uiteindelijk één deelnemer overblijft. The Masked Singer Oud & Nieuw special is op 31 december om 22.300 uur te zien bij RTL 4.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: still