Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Spannend! Volgens kijkers zitten déze BN’ers in de bizarre kostuums van ‘The Masked Singer’

Spannend! Volgens kijkers zitten déze BN’ers in de bizarre kostuums van ‘The Masked Singer’

Thuis & wonen
Spannend! Volgens kijkers zitten déze BN’ers in de bizarre kostuums van ‘The Masked Singer’

Heel Nederland is momenteel in de ban van ‘The Masked Singer’ 2020. In het programma zien we hoe BN’ers in krankzinnige kostuums – volledig onherkenbaar – het podium betreden en hun zangkunsten ten gehore brengen. Inmiddels zijn er al een hoop namen ontmaskerd, maar er zijn nog genoeg anonieme figuren over. Volgens kijkers zitten déze BN’ers verstopt in de extravagante pakken van ‘The Masked Singer’.

‘The Masked Singer’ 2020

The Masked Singer 2020 is alweer een paar weken bezig. In iedere aflevering komen we meer te weten over de BN’ers in bizarre kostuums. Kijkers krijgen hints over elke masked singer, om zo hun identiteit te achterhalen. Tot nu toe zijn zeven figuren ontmaskerd: de Vuurvogel (Willeke Alberti), de Dinosaurus (Churandy Martina), de Muis (Mariska Bauer), het Skelet (Kim Feenstra), de Koning (Diederik Jekel), de Astronaut (Mattie Valk) en de Yeti (Ernst Daniël Smid).

Lees ook
Weer een nieuw record en een emotionele onthulling bij ‘The Masked Singer’

Doen déze BN’ers mee aan ‘The Masked Singer’?

Dat betekent dat er nog maar acht BN’ers zijn van wie we de identiteit nog niet weten. Wie doen er nog meer mee aan The Masked Singer 2020? Dit zijn de verdenkingen van de kijkers.

De Vos

De Vos is misschien wel één van de moeilijkst te raden kandidaten van The Masked Singer 2020. De hints in het programma verklappen niet zoveel, dus noemen kijkers veel verschillende namen. Zo wordt Carice van Houten genoemd, maar ook Anouk Hoogendijk, Ellen ten Damme en Noortje Herlaar. Ook wordt er gespeculeerd over dat de Vos zwanger zou zijn… Hm, welke BN’er zou dit zijn?

the masked singer vos

De Zebra

Dit moet toch wel Najib Amhali zijn. De stem en houding van de Zebra doen denken aan de cabaretier. Maar dan: de hints. In het filmpje zagen we beelden van Feyenoord-stadion de Kuip, maar Najib is Ajacied. Om die reden worden ook andere namen genoemd: (ex-)voetballers Royston Drenthe en Nathan Rutjes, en cabaretier Roué Verveer.

the masked singer zebra

De Kameleon

Wie zit er toch in het pak van de Kameleon in The Masked Singer 2020? Twee namen worden veel genoemd: GTST-ster Babette van Veen en Samantha Steenwijk. Hoewel de meeste mensen eerst op Babette zaten, denken meer en meer kijkers nu dat het Samantha is. Dat komt onder meer door haar stemgeluid, maar ook is Samantha gek op klussen (én kwam ze voor in Eigen Huis en Tuin), Mario Kart én Formule 1, zoals werd genoemd in de hints.

the masked singer kameleon

De Panter

Kijkers weten het zeker: Nicolette van Dam is de Panter. Alle hints wijzen in de richting van de presentatrice. Zo is de hint ‘kleding’ te linken aan haar kledinglijn bij Shoeby en hebben haar filmpjes een hoog Afrika-gehalte, wat weer een verwijzing naar haar Zoop-periode kan zijn. Ook is de panter al jaren samen met haar ‘pantermannetje’: dat zou zomaar Bas Smit kunnen zijn, met wie ze in 2015 getrouwd is en al jarenlang een relatie heeft.

the masked singer panter

De Aap

Wie zou toch de Aap zijn in The Masked Singer 2020? Hoewel Fajah Lourens en Emma Wortelboer eerst werden genoemd, lijken kijkers nu juist te denken dat Famke Louise in het apenpak zit. Dat komt door de hints naar de supermarkt en geld. In één van haar videoclips zien we Famke in een supermarkt en zingt ze over… geld. Of zou het toch Bibi Breijman zijn? Zo werd er gehint naar Oh Oh Cherso (waar Bibi ooit aan heeft meegedaan) en naar haar ‘muzikale wederhelft’, ofwel Waylon.

the masked singer aap

Neptunus

Hoewel veel hints op Waylon en Douwe Bob wijzen, moet dit wel 3J’s zanger Jan Dulles zijn. De stem van Neptunus leek al erg op die van Jan, en ook kloppen de hints naar het Songfestival (de 3J’s deden in 2011 mee, zonder succes weliswaar) en naar Elvis (Jan deed ooit dit duet). We weten het zeker: Jan zit in het Neptunus-pak!

the masked singer neptunus

De Lama

Kijkers zijn er nog niet helemaal over uit welke BN’er nou toch in het Lama-pak verstopt zit. Mensen op Twitter denken dat het óf Joris Linssen óf Tijl Beckand is. Die laatstgenoemde is natuurlijk letterlijk een Lama geweest in het programma De Lama’s. Of zou dat te veel voor de hand liggen?

the masked singer lama

De Vlinder

De naam van oud GTST-actrice Babette van Veen wordt genoemd, maar er zijn ook aanwijzingen om te denken dat zij in het Kameleon-pak zit. Babette zou de Vlinder zijn vanwege de hints over dieren (door haar werk voor de Partij van de Dieren) en nostalgie (Babette zat in meidengroep Linda, Roos en Jessica). Maar… het zou ook Kim-Lian van der Meij kunnen zijn. De zangeres en presentatrice woont nu in Zweden én had vroeger stekeltjeshaar. Laten dat nou twee hints zijn. Hm…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

the masked singer vlinder

Bron: Story | Beeld: RTL

Shoppen is altijd een goed idee