Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Save the date! ‘The Kissing Booth 3’ komt deze zomer naar Netflix

Save the date! ‘The Kissing Booth 3’ komt deze zomer naar Netflix

Save the date! ‘The Kissing Booth 3’ komt deze zomer naar Netflix

The Kissing Booth films: je houdt ervan of je moet er juist helemaal niets van hebben. Gelukkig zijn wij – ondanks het einde van de tweede film – nog steeds fan en kunnen het goede nieuws brengen dat de releasedatum van het derde deel eindelijk bekend is gemaakt! De eerste twee films kwamen telkens in de warme zomermaanden uit, en Netflix heeft zich ook dit keer weer aan die traditie gehouden. The Kissing Booth 3 komt in augustus naar Netflix!

The Kissing Booth 3 naar Netflix

Op woensdag 11 augustus is het derde (en laatste) deel te bewonderen op Netflix! Dat er nóg een vervolg kwam, was al een tijdje bekend. Tijdens de release van The Kissing Booth 2 kon de streamingdienst melden dat ze het derde deel zelfs al helemaal – in het grootste geheim – opgenomen hadden. Het laatste van de romantische comedy is immers tegelijk opgenomen met deel twee, waardoor níemand doorhad er aan nóg een vervolg gewerkt werd.

Einde komt in zicht

Zoals we al zeiden, na The Kissing Booth 3 is het klaar met het spektakel. Naast dat de officiële boekenreeks ook stopt na drie delen, hebben ook de makers en de acteurs hints gegeven dat het hierbij blijft. “Ik vind het geweldig om fans een vrolijk, emotioneel en bevredigend einde te geven”, verklaarde een van de regisseurs eerder al aan Variety. “Door de liefde die ze voor deze franchise hebben getoond, verdienen ze tenslotte niets minder.” Ook hoofdrolspeler Jacob Elordi was duidelijk: “Dit is echt de laatste kus”, vertelde hij in een interview met Vanity Fair.

Even een opfrisser

In het eerste deel zien we hoe Elle smoorverliefd is op Noah, de knapste jongen op school. Er is alleen één probleempje; Noah is ook de broer van haar allerbeste vriend Lee. Wanneer Noah ook een oogje lijkt te hebben op Elle, moet ze kiezen tussen de twee jongens. Want Lee heeft ze plechtig beloofd nooit iets met zijn broer te zullen doen. Kiest Elle voor romantiek of voor vriendschap? In het vervolg op The Kissing Booth van twee jaar geleden krijgt high school-ganger Elle gevoelens voor een ander. Dat gebeurt terwijl haar grote liefde Noah, die ze wist te veroveren in het eerste deel, feestviert op een universiteit. Wanneer Elle vermoedt dat Noah vreemdgaat, krijgt ze romantische gevoelens voor Marco, de nieuwe, knappe ‘eindejaars’. Maar wanneer blijkt dat Noah geen misstap heeft begaan, wijst ze Marco af en keert toch terug naar Noah.

Voor wie kiest Elle?

We durven er ook wel een gokje op te wagen dat Marco zich nog niet gewonnen geeft en in deel 3 een ultieme poging gaat wagen om het meisje van zijn dromen terug te winnen. Wat verder moet blijken in de derde film: naar welke universiteit gaat Elle? Volgt ze haar hart en gaat ze met beste vriend Lee naar Berkeley, zoals ze al jaren geleden hebben afgesproken, of kiest ze voor Harvard, waar liefje Noah studeert?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Marcos Cruz/Netflix