Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Pennywise, wie? Deze gloednieuwe horrorfilm doet je alle eerdere killerclowns spontaan vergeten

Pennywise, wie? Deze gloednieuwe horrorfilm doet je alle eerdere killerclowns spontaan vergeten

Pennywise, wie? Deze gloednieuwe horrorfilm doet je alle eerdere killerclowns spontaan vergeten

Heb jij met knikkende knieën naar ‘IT’ gekeken? Dan weten we niet of je er verstandig aan doet de zojuist verschenen trailer van de gloednieuwe horrorfilm ‘The Jack in the Box’ te kijken. Als je dacht dat het Pennywise niet enger kon: maak je borst dan maar nat.

Instant Coulrofobie

Van It: Chapter Two tot Clownado: de kans dat je een clown in een horrorfilm tegenkomt is groter dan dat je er eentje ontmoet in het circus. De een nog enger dan de andere, soms zo griezelig dat ze je tot het einde van je dagen blijven heugen. Getver. En ja hoor, Hollywood heeft weer zo’n griezel van de plank getrokken: Jack. Eén waarvan je spontaan coulrofobie (angst voor clowns) ontwikkelt, als je er nog geen last van had.

Duveltje-uit-een-doosje

Van The Jack in the Box is deze week een eerste trailer verschenen. Zoals de titel al weggeeft, is er in dit nieuwste horrorspektakel een hoofdrol weggelegd voor een duveltje-uit-een-doosje. Dit antieke speelgoed wordt gedoneerd aan een museum, waar het uiteraard gruwelijk uit de klauwen loopt als de clown uit het speelgoeddoosje tot leven komt. Het duurt niet lang voordat curator Casey ontdekt dat het object minder onschuldig is dan het oogt en aan een bloedbad lijkt het museum nauwelijks nog te kunnen ontsnappen.

Lees ook
Man achter horrorhit’Get Out’ terug met klassieker ‘Candyman’: dít is de zenuwslopende trailer

Impact van horrorfilms op je brein

Horrorfilms zijn niet voor iedereen weggelegd. Maar sommige mensen zijn er dól op. Ben jij er hier één van? Dan hebben we slecht nieuws voor je. Het kijken naar horrorfilms heeft namelijk impact op je brein, zo blijkt uit een Fins onderzoek naar het effect van horrorfilms op de hersenen. Lees hier hoe dat zit.

The Jack in the Box verschijnt op 5 mei in Amerika direct op Video on Demand. Het is nog niet bekend of en wanneer deze horrorfilm een Nederlandse release krijgt, maar het zou zomaar eens kunnen dat een dienst al Pathé Thuis de film ook gaat aanbieden. We houden het voor je in de gaten. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Still