Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > JA! Het vervolg op horrorsensatie ‘The Haunting of Hill House’ is bijna hier en dít zijn de eerste beelden

JA! Het vervolg op horrorsensatie ‘The Haunting of Hill House’ is bijna hier en dít zijn de eerste beelden

JA! Het vervolg op horrorsensatie ‘The Haunting of Hill House’ is bijna hier en dít zijn de eerste beelden

In het najaar van 2018 zaten we aan de buis gekluisterd voor het extreem spannende ‘The Haunting of Hill House’, met onze eigen Michiel Huisman in één van de hoofdrollen. Een horrorserie van het hoogste niveau, waarin ook nog eens op meesterlijke wijze diverse geesten verstopt bleken die we op het eerste gezicht over het hoofd hadden gezien. Ook meegegriezeld? Het langverwachte tweede seizoen verschijnt al bíjna op Netflix.

The Haunting of Bly Manor

Of nou ja, een tweede seizoen mogen we het niet echt noemen. Het gaat immers officieel niet om een vervolg, maar om een nieuw verhaal met nieuwe personages: The Haunting of Bly Manor. Tóch keren er enkele oude bekenden (Victoria Pedretti en Henry Thomas) terug in deze tweede reeks, maar in een nieuwe rol. Een beetje á la de serie American Horror Story, dus: zelfde cast, nieuw verhaal. De serie verschijnt op 9 oktober op Netflix.

Lees ook
Vond je ‘The Haunting of Hill House’ doodeng? Dan krijg je aan seizoen 2 een zware dobber

Nachtmerrie van een nanny

The Haunting of Bly Manor, wederom gemaakt door regisseur Mike Flanagan en producer Trevor Macy, speelt zich af in het Engeland van de jaren tachtig. Het verhaal draait om Henry Wingrave die een Amerikaanse nanny Dani (Victoria, in de eerste reeks ‘Nell’) aanneemt om te zorgen voor zijn neefje en nichtje op het landhuis uit de titel. De vorige nanny van de twee weeskinderen is echter onder mysterieuze omstandigheden om het leven gekomen en ook de nieuwkomer wordt niet bepaald met open armen ontvangen door de kids. Dani ontdekt dan ook dat het landhuis en zijn inwoners zuchten onder een duister familiegeheim. En dat wat dood is, niet altijd dood blijft… Ughl, nú al klotsende oksels op de redactie.

Op 9 oktober is het dus zo ver. Hieronder vind je vast de gloednieuwe eerste beelden van de serie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Still