Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > The dream is real: overnachten op de set van Dirty Dancing? Het kán!

The dream is real: overnachten op de set van Dirty Dancing? Het kán!

The dream is real: overnachten op de set van Dirty Dancing? Het kán!

Fangirls van Dirty Dancing, zeg eens eerlijk: hoe vaak heb jij gedroomd net als Baby gelift te worden in het water? Waarschijnlijk ontelbaar vaak. Maar had je ooit gedacht dat je een nachtje kon slapen in het huis waar al het moois van de cheesy dansklassieker opgenomen is?

Waarschijnlijk niet. Maar de droom is toch echt werkelijkheid, want het kán. Echt waar, geen grappen, no kidding. Je moet er wel even voor naar Virginia reizen, maar dat terzijde.

Copyright: Giphy

Mountain Lake Lodge
Het huis waar in de jaren tachtig de film Dirty Dancing is opgenomen, is vanaf nu opengesteld voor reizigers, toeristen en fans. En dat is nog niet alles, want je kunt er ook overnachten! De filmset van de populaire Amerikaanse film is een hotel geworden, Mountain Lake Lodge genaamd. Het hotel is opgedeeld in drie ruimtes, en die staan – zoals je al wel had zien aankomen – geheel in het teken van Dirty Dancing!

The time of your life, for real
Als je dacht dat dit de tijd van je leven zou zijn, heb je het mis. Want de makers van dit hotel zijn nog een stapje verder gegaan, en doen daarmee de harten van alle fangirls (zo ongeveer ieder meisje, right?) een beetje sneller kloppen. Het themaweekend is namelijk gevuld met allerlei activiteiten, zoals danslessen volgen à la Dirty Dancing en je filmkennis bewijzen bij allerlei quizzen.

Copyright: Giphy

Duizenden fans
De manager van het hotel, Heidi Stone, vertelt aan ABC News dat het concept ontzettend succesvol is en dat er heel veel animo voor de originele slaaplocatie is. ‘We krijgen elk jaar duizenden fans over de vloer, die echt vanwege Dirty Dancing hiernaartoe komen. Het zijn vooral vrouwen die ons bezoeken, maar zo nu en dan zien we ook mannen.’

Voor deze tijd van je leven moet je wel even in de buidel tasten, want een arrangement voor twee personen boek je vanaf 241 pond, zo’n 290 euro – en dat is nog zonder de reis naar Amerika. Maar toch. We want it. Wanneer kunnen we…?

Bron: Metronieuws.

Lees ook: