Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > The dream: deze filmmaker reist de wereld rond in een huisje op wielen

The dream: deze filmmaker reist de wereld rond in een huisje op wielen

The dream: deze filmmaker reist de wereld rond in een huisje op wielen

Van een saaie kantoorbaan naar een avontuur? Dat is precies de gedachte die de 23-jarige Amerikaanse Zach Both had. Hij voelde zich niet op zijn plek op zijn werk, nam ontslag en startte een groot project waarmee hij nu de wereld rondreist!

Klussen
Wait, it get’s better
. Deze jonge filmmaker reist niet zomaar de wereld rond. Nee, hij toverde met zijn vader een cute tweedehands Chevrolet-busje om tot een klein huis op wielen en bezoekt daar momenteel de mooiste plaatsen mee over heel de wereld.

Interessant verhaal
En dat is nog niet alles. Want Zach bezoekt niet zomaar mooie plekken, maar hij probeert plaatsen op te zoeken waar een mooi of interessant verhaal speelt. Inmiddels zegt Zach ontzettend veel mooie dingen te hebben meegemaakt en in aanraking te zijn gekomen met veel interessante en bijzondere mensen. Al deze dingen had hij nooit mee kunnen maken als hij op kantoor was blijven werken, zo schrijft hij op zijn site.

Hoe het verder gaat met zijn project, weet de Amerikaan nog niet. Wel moedigt hij iedereen van zijn leeftijd aan iets soortgelijks te ondernemen en op reis te gaan. Ook zegt hij dat mensen die hetzelfde willen doen zich wel goed moeten realiseren dat het veel
van je vergt om zo’n vrije levensstijl te volgen:

“My biggest advice is make sure you can handle all the aspects of living a mobile lifestyle—not just the inspiring, care-free lifestyle that’s presented in pretty photos on Instagram.”

Op zijn website kun je alle ontwikkelingen van dit project op de voet volgen, tips lezen als je zelf de ambitie hebt op wereldreis te gaan of gewoon om even weg te dromen bij de mooie foto’s die Zach maakt.

Nou, wij zouden best een maandje in zijn busje willen rondrijden, hoor!

Lees ook:

Bron: NSMBL