Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ouderwets ‘koekerond’: nieuw seizoen ‘Temptation Island: Love or Leave’ met Nederlandse én Vlaamse stellen

Ouderwets ‘koekerond’: nieuw seizoen ‘Temptation Island: Love or Leave’ met Nederlandse én Vlaamse stellen

Ouderwets ‘koekerond’: nieuw seizoen ‘Temptation Island: Love or Leave’ met Nederlandse én Vlaamse stellen

Het tweede seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ wordt een Nederlands-Belgische coproductie. De Vlaamse Viktor Verhulst zal de nieuwe reeks samen met Monica Geuze gaan presenteren, maakte RTL dinsdag bekend. Het seizoen is later dit jaar te zien bij Videoland.

Bye, Kaj

Monica presenteerde samen met Kaj Gorgels het eerste seizoen met enkel Nederlandse koppels. In de nieuwe reeks gaan ook Belgische deelnemers onderzoeken of ze wel met de juiste partner zijn, waardoor één Nederlandse presentator het veld moet ruimen om plek te maken voor een Vlaming. Kaj eruit, Viktor erin, dus.

Opnames in de zomer

Viktor heeft zin om het programma deze zomer te gaan opnemen. “Temptation Island is al jaren een iconisch programma op de Nederlandse en Vlaamse televisie, een programma waarvan ik alle voorgaande seizoenen heb gekeken. Daarom ben ik erg blij dat ik deze nieuwe variant samen met Monica mag presenteren. We gaan er een mooi seizoen van maken, dat weet ik zeker”, laat hij weten.

Lees ook
Haalt dan echt geen enkel stel het eind van ‘Temptation’? ‘Marco alsnog de mist in met verleidster’

Amerikaans tintje

Anders dan in de reguliere versie van Temptation Island en de VIPS-editie onderzoeken koppels niet of ze de verleiding kunnen weerstaan maar testen ze of ze wel de ware zijn voor elkaar. In plaats van verleiders zijn er singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie met wie ze op date gaan. De nieuwe versie is vergelijkbaar met de Amerikaanse Temptation Island, waarvan momenteel het derde seizoen loopt bij Videoland. Wie mee wil doen, is nu nog op tijd: Videoland en RTL zoeken nog volop naar kandidaten voor de nieuwe reeks.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: RTL / Videoland