Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Op déze datum keert ‘Temptation Island’ terug in nieuw jasje: is de trash-versie voorgoed verleden tijd?

Op déze datum keert ‘Temptation Island’ terug in nieuw jasje: is de trash-versie voorgoed verleden tijd?

Thuis & wonen
Op déze datum keert ‘Temptation Island’ terug in nieuw jasje: is de trash-versie voorgoed verleden tijd?

Niels en Rosanna, schrijf die derde ronde (‘drie keer is scheepsrecht’) maar op jullie blokjesbuik. ‘Temptation Island’ was al 18+, maar is nu ook écht volwassen geworden. Althans, dat hopen we. Binnenkort keert de realityhit na lange afwezigheid weer terug, voor het eerst in een nieuw jasje waarin het voor het eerst meer zou draaien om liefde, dan lust.

‘Temptation Island: Love or Leave’

Temptation Island: Love or Leave is vanaf donderdag 26 november te zien op Videoland, zo is donderdag bekendgemaakt. De vernieuwde versie van de realityshow wordt gepresenteerd door Kaj Gorgels en Monica Geuze. De nieuwe reeks begint op 26 november met twee nieuwe afleveringen. Daarna wordt elf weken lang elke week een nieuwe aflevering beschikbaar gemaakt op de streamingdienst.

Geen verleiders, maar vrijgezellen

Temptation Island: Love or Leave gaat iets anders te werk dan het originele, omstreden format. Zo is er ditmaal geen sprake van verleiders. De stellen die hun relatie willen testen gaan het avontuur aan alsof ze vrijgezel zijn en kunnen op dates gaan met vrijgezellen die in plaats van de verleiders aan het programma meedoen. De vrijgezellen zijn oprecht op zoek naar de liefde en een relatie. Temptation Island: Love or Leave werd in Italië opgenomen.

Lees ook
Bingen maar! Dít is waarom ‘Temptation USA’ 100x beter is dan ‘onze’ ‘Temptation Island’

De Amerikanen als voorbeeld

Volgens de programmamakers is het doel van de deelnemers “antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon om op die manier een beter mens te worden, zowel voor hun partner als voor zichzelf”. Hiermee is goed naar het Temptation Island USA gekeken, waar het er toch wel heel anders aan toe ging dan we tot dan toe gewend waren van de realityhit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Om je dag wat zonniger te maken: 26 november start Temptation Island: Love or Leave ☀️💞 Prego!

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Yaaaaay, het nieuwe seizoen @temptationisland Love or Leave vanaf 26 november bij @videolandonline✨🙌🏼

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Bron: NU.nl | Beeld: Videoland

Shoppen is altijd een goed idee