Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Less trash, more class? Dít is wat we al weten over het vernieuwde ‘Temptation Island’

Less trash, more class? Dít is wat we al weten over het vernieuwde ‘Temptation Island’

Thuis & wonen
Less trash, more class? Dít is wat we al weten over het vernieuwde ‘Temptation Island’

Waren we eerst nog geschokt dat we het zonder één van onze reality-guilty pleasures moesten doen, bleek er toch goed nieuws. De ultieme relatietest komt terug en hoe: de nieuwste variant ‘Temptation Island: Love or Leave’ is heel anders (meer liefde, minder vreemdgaan?) dan we tot nu toe gewend zijn. Dít weten we al over dit seizoen.

Yay, yay, yay, USA!

Hét sensatieprogramma waar iedereen jaarlijks naar uitkijkt is in een iets ander jasje gestoken. Voor de fans van de Amerikaanse variant van het programma kan deze dag helemaal niet meer stuk. De spin-off gaat namelijk heel erg lijken op Temptation Island USA! En we schreven het al eerder: deze versie is 100x beter dan onze eigen variant.

Temptation Island: Love or Leave

Wat gaat er dan allemaal veranderen aan het populaire tv-programma? Nou, ten eerste worden er worden niet zomaar tientallen verleid(st)ers in de villa neergezet om de relaties van de stelletjes kapot te maken. Dit keer focust het sensatieprogramma zich echt op het vinden van de liefde. De kandidaten komen naar het zonnige Italië (ook weer eens iets anders) om erachter te komen of ze met de juiste persoon samen zijn. En de verleid(st)ers? Die gaan zelf ook opzoek naar de ware liefde. Het belooft dus een liefdevol seizoen te worden.

Meer diepgang

Er zijn verhalen naar buiten gekomen dat het realityprogramma in het echt niet zo ‘real’ is. Ook daar wilden de makers met de spin-off wat aan veranderen. De koppels krijgen in deze versie de vrijheid om te zien of ze daadwerkelijk elkaars liefde van hun leven zijn. De dates zullen daarom ook veel meer diepgang hebben, zodat de kandidaten de kans krijgen om een diepere connectie aan te gaan, en ze aan het einde van de rit de juiste beslissing kunnen maken.

Presentatoren

Monica Geuze en Kaj Gorgels zullen deze variant gaan presenteren en ook de verleid(st)ers zijn er dit jaar dus met een ander doel. Twee van hen zouden al uitgelekt zijn, zo weten de kenners van Love Reality te melden. Geen uitspraken dus als “A shoulder to cry on is a d*ck to ride on” (ja, Matthieu, die zijn we nooit meer vergeten), maar meer een zoektocht naar ware liefde. Dennis van de Water, personal trainer, male entertainer en model, en Mike Koot, eerder te zien in Holland’s Got Talent, zouden dit avontuur aan willen gaan.

Lees ook:
Bingen maar! Dít is waarom ‘Temptation USA’ 100x beter is dan ‘onze’ ‘Temptation Island’

Nieuwe villa’s

De opnames vonden dit jaar plaats in Italië – want corona as we all know is nog steeds in the house – maar de villa’s doen niet onder voor voorafgaande jaren. Grazia kon namelijk al een tipje van de sluier oplichten en deelt de eerste kiekjes van de prachtige, authentieke onderkomens. Zó benieuwd!

‘Temptation Island: Love or Leave’ is vanaf november te zien bij Videoland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Videoland

Shoppen is altijd een goed idee