Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Te schattig: op deze evenementen ben je omringd door teckels

Te schattig: op deze evenementen ben je omringd door teckels

Te schattig: op deze evenementen ben je omringd door teckels

Het lijkt ons de hemel op aarde: evenementen waarbij je omringd bent door honderden kleine ‘worstjes’. En dit kan werkelijkheid worden, niet alleen in het buitenland, maar ook gewoon in Nederland kun je omgeven worden door teckels.

Lees ook: Gek op teckels? In dit hondenhotel ben je omringd door deze schattige hondjes

Zo is er in Manchester een wandeling met deze hondjes. Het is een van de grootste evenementen met teckels én er wordt ook nog eens geld opgehaald voor een behandeling voor deze schattige viervoeters. Toevallig in de buurt of een tripje op de planning? Deze tocht vindt plaats op 18 april om 13:00 uur bij de Boating Lake parkeerplaats in Manchester.

Nederland
Ook in Nederland worden verschillende evenementen georganiseerd voor eigenaars of liefhebbers van deze worstjes. Zo is er in Zoetermeer elk jaar de dag van de teckel (begin mei), waarbij vorig jaar zelfs twee hondjes getrouwd zijn. Cute! Ook kun je in Ospeldijk iets doen aan de conditie van je trouwe vriend: hier organiseren ze elk jaar in september het teckelrennen. De teckel die het snelste aan de overkant is wint, maar elke hond die meedoet krijgt al een prijs. En natuurlijk is er nog veel meer: alle evenementen kun je terug vinden op deze site.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: Beautify | Beeld: Shutterstock