Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > WAT?! Tarzan is de broer van Anna en Elsa uit Frozen

WAT?! Tarzan is de broer van Anna en Elsa uit Frozen

WAT?! Tarzan is de broer van Anna en Elsa uit Frozen

Als je evenveel Disneyfilms kijkt als wij, dan heb je waarschijnlijk ook al wel eens nagedacht over de connectie tussen de verschillende verhalen. Of het nu het magische tapijt van ‘Aladdin’ is dat verschijnt in ‘Belle en het Beest’ of zijn lamp die plots te zien is in ‘De Prinses en de Kikker’, er zijn kleine hints die doen vermoeden dat er een dieper verband is. Zo ook tussen de films ‘Tarzan’ en ‘Frozen’.

Volgens een specifieke fan-theorie zou Tarzan de broer zijn van Anna en Elsa uit ‘Frozen’. En het gekste van al is dat de regisseur van Frozen de theorie bevestigd heeft. Tarzan, Anna en Elsa zouden dus dezelfde ouders hebben. Hoe dit kan? Wij schetsen het hieronder even voor jullie.

Copyright: Disney

Zwanger

In het begin van de film ‘Frozen’ wordt er verteld dat de ouders van Anna en Elsa overleden zijn tijdens een vreselijke schipbreuk op zee. De twee zussen eindigen zo als wezen en nemen samen het kasteel over. MAAAAAR, hoe weten we dat hun moeder en vader echt dood zijn? Wat als het koppel nu gestrand was op het vaste land, een boomhut bouwde, een baby kreeg en deze Tarzan noemde? Jup, het klinkt ongelofelijk vergezocht, maar regisseur Chris Buck bevestigde de theorie in een interview met MTV.

“Natuurlijk zijn de ouders van Anna en Elsa niet gestorven. Ja, er was een schipbreuk, maar ze spendeerden uiteindelijk een langere tijd op zee dan we dachten omdat hun moeder zwanger was en op de boot beviel van een zoontje. Hun boot kantelde om en ze dreven zo ver weg van de Scandinavische wateren dat ze uiteindelijk terecht kwamen in de jungle. Hier bouwden ze een boomhut maar werden ze iets later gedood door een luipaard, waardoor hun zoontje Tarzan is opgevoed door gorilla’s.”

MINDBLOWN!

Lees ook: