Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Spannend: deze site boekt jouw vakantie als verrassing!

Spannend: deze site boekt jouw vakantie als verrassing!

Spannend: deze site boekt jouw vakantie als verrassing!

De reis boeken is meestal het minst leuke deel van de vakantie. Keuzestress, vergelijken, het eens worden met je gezelschap, budget bepalen… GEEUW, het kan zoveel leuker! Wij ontdekten een site waar je een thema en een datum moet kiezen, voor de rest helemaal n-i-e-t-s. De reis wordt voor jou geregeld en het is een complete verrassing waar je heen gaat!

Superspannend? Jazeker. Wel kun je kiezen uit verschillende toffe thema’s. Avontuurlijk type? Kies dan alleen nog binnen of buiten Europa en je bent klaar om te vertrekken. Ook hebben ze citytrips. Of een sunsation! Een sun-wat? Een citytrip in combinatie met een strandvakantie.

Hoe werkt het precies? 

Je kiest online de formule die je het meeste aanspreekt, hier kun je per datum kijken wat het kost om je te laten verrassen door srprs.me. Daarna krijg je de nodige papieren opgestuurd met een kraslot erbij. Dit kraslot mag je pas open krassen op de luchthaven. Zo zie je dan pas waar je heen gaat. VERRASSING!

Tot nu toe zijn er superveel leuke reacties te lezen online. Wij zijn in ieder geval nieuwsgierig en gaan het zeker uittesten. Ook leuk: ben je compleet platzak? Er bestaat ook een ‘broke’ thema. Nu heb je helemaal geen excuus meer om thuis te blijven, toch?

Lees ook: